Ümit Karan 'Survivor 2018' Kadrosunda!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Ekranların büyük merakla beklenen programı ''Survivor 2018''in detayları belli olmaya başladı!

10 Şubat Cumartesi günü TV8'de yeni sezonu açacak olan ''Survivor 2018'' kadrosunda Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Turabi Çamkıran, Murat Ceylan, Adem Kılıççı, Nihat Doğan, Hakan Hatipoğlu ve Hilmicem İntepe yer alıyor. Merakla beklenen programa 2013 yılında yarışan Ümit Karan da dahil oldu. Katılacak diğer üç isim kadın yarışmacı olacak, bakalım bu isimler kimler olacak?

Her iki takımda da 12 yarışmacı olacak. 'Ünlüler' ve 'Gönüllüler' olmak üzere iki takıma ayrılacak yarışmacılar kıyasıya mücadele edip şampiyon olmak için yarışacak.

Ünlüler'den Biri Gönüllüler'e Geçecek!
Acun Ilıcalı, ünlü gazeteci Ali Eyüboğlu'na yeni sezona dair bilgi verdi. Kadroya 3 kadın yarışmacının daha katılacağını, bu isimlerden birinin Ünlüler'den Gönüllüler'e geçeceğini belirtti. Bakalım bu isim kim olacak?

Merakla beklenen ''Survivor 2018'' 10 Şubat Cumartesi TV8'de...​

Ümit karan iyi yarışan birisiydi valla kadro çok güzel oldu Nihat hariç

Duygu Çetinkaya, Berna Canbeldek ve Merve Büyüksaraç gelsin.. Hayaller

Sahra Işık ve Damla Can'ın ismi geçiyor, keşke Duygu'da gelse.
İlk haftadan karşıya yollanır.
Bende Sahra Işık ve Damla Can'ın ismini duydum ama teyit edemedim [emoji17] sende duyduğuna göre kesin katılırlar.

Duygu bu sene Survivor Panorama'yı sunacak diye duydum. Büyük ihtimalle o yok. Ben olsam 3. İsim olarak Tuğçe veya Serenay'ı çağırırım.

Diğer üç isim inşallah Damla, Sahra ve Duygu olur