Ümit Karan: Lucescu Fenerbahçe’de

ABAY_06

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
18,143
Puanı
1,060
Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe ile ilgili şok bir idda ortaya atıldı.​

Habertürk Tv'de yayınlanan Spor Türk programının yorumcusu Ümit Karan Önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin yeni teknik adamının Mircea Lucescu olacağını idda etti.​

Ümit Karan'ın açıklaması şu şekilde:​
“Mircea Lucescu Fenerbahçe’nin seneye yeni teknik direktörü olacak. Büyük ihtimalle anlaşmaya vardıklarını duydum. İsmail Kartal yeniden yardımcı antrenör olabilir”

Ayrıca Programda Faik Çetiner Bursaspor'un sağ beki Şener Özbayraktar'ın önmüzdeki sezon bir aksilik olmadığı takdirde Fenerbahçe forması giyeceğini idda etti.​

Mircea_Lucescu_Shakhtar_Donetsk-Arsenal_Kiev_2013_%281%29.jpg

Aklımda hala Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'yi Ersun Yanal şampiyon yapmadı sözü var. Kim yaptı o zaman? İsmail Kartal yapabilecek mi, sen inanıyor musun? :) @-KADİR-

Bence ikinci olacaksınız. O da güzel şampiyonlar ligine gitmek için. :)
aga o işin içi boş hiçbir türk takımı bu sisteme şamp. ligine bence kalamaz kalsada süpriz olur bu hafta kritik sivas zor maç puan kaybı oldukça yüksek ki puan kaybedersek 3. lüğü garantileriz artık

aga o işin içi boş hiçbir türk takımı bu sisteme şamp. ligine bence kalamaz kalsada süpriz olur bu hafta kritik sivas zor maç puan kaybı oldukça yüksek ki puan kaybedersek 3. lüğü garantileriz artık
Sivasspor bu hafta galibiyet alarak rahatladı, kazanırsınız bence. Şampiyonlar liginde mücadele eden takımlarla aramızda çok büyük fark var. Ön elemede de hep güçlü rakipler çıkıyor. Fenerbahçe ve Beşitaş'a Arsenal'in çıktığı gibi.

Sivasspor bu hafta galibiyet alarak rahatladı, kazanırsınız bence. Şampiyonlar liginde mücadele eden takımlarla aramızda çok büyük fark var. Ön elemede de hep güçlü rakipler çıkıyor. Fenerbahçe ve Beşitaş'a Arsenal'in çıktığı gibi.
aynen ismail yaktı bizi aga bakma böyle konuştuğuma içim yanıyor içim bu sezon gerçekten çok rahat şampiyon olabilirdik

aynen ismail yaktı bizi aga bakma böyle konuştuğuma içim yanıyor içim bu sezon gerçekten çok rahat şampiyon olabilirdik
Geçen yıl Fenerbahçe şampiyon olunca en önce ben tebrik ettim. Ananızın ak sütü gibi helaldi. Ama bu yıl top oynamıyorsunuz Emenike'nin gol sayısı ortada, sağduyulu Fenerbahçeliler hak verecektir bir çok maçıda hakem sayesinde kazandınız.

Geçen yıl Fenerbahçe şampiyon olunca en önce ben tebrik ettim. Ananızın ak sütü gibi helaldi. Ama bu yıl top oynamıyorsunuz Emenike'nin gol sayısı ortada, sağduyulu Fenerbahçeliler hak verecektir bir çok maçıda hakem sayesinde kazandınız.
yorumuna kısmen katılıyorum aslında bu yazdıklarına çok karşı çıkardım da şu anki takım bu savunmayı hak etmiyor tek diyeceğim hakem mevzusunda kesinlikle katılmam en az bizim kadar diğeer büyükler lehinede hatalar yapıldı mesala bir takım var hala kırmızı kart görmedi ne kadar ilginç değil mi

yorumuna kısmen katılıyorum aslında bu yazdıklarına çok karşı çıkardım da şu anki takım bu savunmayı hak etmiyor tek diyeceğim hakem mevzusunda kesinlikle katılmam en az bizim kadar diğeer büyükler lehinede hatalar yapıldı mesala bir takım var hala kırmızı kart görmedi ne kadar ilginç değil mi
TFF başkanı Yıldırım Demirören'in amacı tekrar Beşiktaş'ın başına dönmek. O yüzden içerdeki parasınıda koz olarak kullanıyor. Fikret Orman'ın başarılı olmasını istemiyor yoksa Beşiktaş'ın başına nasıl dönecek.

Beşiktaş'ın sahibi yok, stadı yok. Ev sahibi olduğunuz maçlarda hakemi baskı altına albiliyorsunuz. Galatasaray stadında da öyle. Biz evimizdemaç kazanamıyoruz. Ev sahibi maçlarımızı da başka stadlarda oynamak zorunda kalıyoruz. Seyircide olmuyor bu yüzden.

Kırmızı kartlara gelince, Süleyman Seba sezonunda Beşiktaş'ı şampiyon yapacak diyen Galatasaralılar hiç kırmızı kart görmedi hem de Melo gibi bir futbolcuya sahip iken. Beşiktaş ise 10 kırmızı kart gördü.