Ülke Gerçekleri "3. Bölüm" (FİNAL)

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,864
Puanı
1,060
NOT : 2. Bölümü okumayanlar linke tıklayarak okuyabilirler :)

https://fav10.net/f620/ulke-gercekleri-2-bolum-138329/

Ülke Gerçekleri - Karakter Tanıtımları

Kod Adı : Canova - Örgütün baş ismidir. Emirler ondan çıkmaktadır.

Kod Adı : Burja - Örgütün yaptığı ve yapacağı planlar Burja'dan çıkmaktadır.

Kod Adı : Rada - Hakkari Şemdinli de ki terörist birlikteliğini lideridir. 100'e yakında teröristi vardır.

Kod Adı : Bombacı - Eylemlerde kullanılan bombalar Bombacıdan çıkmaktadır.

Kod Adı : Mayıncı - Her türlü mayını yapandır.

Örgütdeki baş simalar bu kadardır.

Barış Ağza : Hakkari Şemdinli'deki birlikteliğin komutanıdır. Çok serttir.

Ufuk Yandurmuş : Karakolun astsubayıdır.

Mehmet Eğribüğrü : Çavuşdur.

Aslı : Barış Ağza'nın köydeki nişanlısıdır.

Ülke Gerçekleri 3. Bölüm (FİNAL)

Teröristler 100 kadar hevalı toplamaya başlarken, terösristlerin içine sızan bir askerimiz karakola istihbarat verir. Murat teröristlerin içinde olan fakat kahraman bir askerdir.

Murat bir köşeye çekilip, karakola haber verir.

Murat : Uçankuş, cevap ver, acil.
Komutan : Uçankuş dinlemede, sen kimsin ?
Murat : Ben şenocak. Komutanım telsizi özele çek.
Komutan : Tamam aslanım. Söyle.
Murat : Komutanım, hainler gece yarısından sonra ağır tüfeklerle, roketlerle, karakolumuza saldıracaklar.
Komutan : Kaç kişi olacaklar peki ?
Murat : 100 kişiler, komutanım 100 kişiler. Kapatmak zorundayım komutanım.

Murat istihbaratı verdiktan sonra, komutan hareketlenir. 100 kişiyi nasıl haklayacağına dair bir plan düşünür. Düşünür fakat aklına bir şeycikler gelmez. Durumu hemen astsubaya açar.

Komutan : Astsubayım az önce Murat ile konuştum. Hainler 100 kadar kişiyle karakola baskın yapacaklarmış.
Astsubay : Nasıl olur bu. Hainler.
Komutan : Hemen bir plan kurmalıyız.
Astsubay : Hemen yola çıkalım, 20 kadar askerle beraber yollarına mayın kurarak işlerini bitirelim.

Öte yandan teröristlerde hazırlıklar vardır.

Rada : T.C devletinin sonu olacak bu baskın.
Burja : Aynen Rada başkan.

Astsubay ve komutan sonunda bir karar verirler.

Astsubay : Komutanım yollarına mayın kuralım, bitirelim işlerini.
Komutan : İyi de hangi yoldan geleceklerini bilmiyoruz ki.
Astsubay : O zaman karakolu boşaltalım, onların karakola geliş yollarına tuzak kuralım. Hep o itler mi bize tuzak kuracak.
Komutan : Askerlerimi tehlikeye atama astsubayım.
Astsubay : Ne yani burada mı kalalım. Burada kalırsak karakol düşer komutanım. Hepimiz şehit düşeriz buralarda.
Komutan : Tamam timi topla o zaman.

Astsubay timi toplar ve dağa yolculuk başlar. Dağa doğru yolculuk başlarken, teröristlerin içinde gizli görevde bulunan Murat'dan telsiz gelir.

Murat : Komutanım hainler Karga Burnu mezrasından gelecekler. Az önce duyduğum bilgi bu yönde.
Komutan : Sağ ol aslanım. Allah razı olsun senden.

Tim hemen yönünü değiştirir ve Karga Burnu mezrasının tepesine bir yer kurar.

Komutan : Yola hemen iki - üç tane mayn döşeyelim. Çavuşum başla mayını döşemeye.
Çavuş : Emredersiniz komutanım.

Çavuş mayını döşer ve tim gece yarısı olmasını bekler.

Gece yarısı olur. Hainler 100 kadar teröristle birlikte Karga Burnu mezrasından karakola doğru gitmeye başlar ve yolda mayınlar ardı ardına patlamaya başlar.

Örgüt darma duman olmaya başlamıştır. Fakat hala yaşayanlar vardır. Örügütün baş isimleri yaşamaktadır ve çatışma başlar.

Komutan : Çavuşum roketi salla.
Çavuş : Emredersiniz komutanım.
Teröristler : Aaaaaağ.
Rada : La bunlar nereden çıktı. Kahrolası askerler.

Rada, kahrolası askerler sözünü dedikten hemen sonra başından kurşunu yer ve geberir.

1 saat sonra...

Teröristlerden 1 kişi yaralı olarak kalmıştır ve diğerleri ölmüştür.

Komutan : Herkes öldü. Çatışma bitsin, silahlar ellere.
Astsubay : Komutanım gelin bakalım, şunları kameraya çekelim de ibreti aleme ibret olsun.
Komutan : Aynen astsubayım.

Astsubay kamera ile teröristlerin ölülerini çekmeye başlarken teröristlerden yaralı olarak kalan 1 kişi silahı astsubaya doğrultur ve astsubay şehit düşer, terörist ise astsubayı şehit ettikten hemen sonra kendini intihar eder.

Komutan : Hayırrrrrrrrr. Astsubayım, yaşayacaksın, şehit düşmeyecskin. Helikopter çağırın hemen, helikopter.
Astsubay : Yorma kendini komutanım, bu dağlarda gelincik olarak açmak da varmış. Eşhedüenle İlahe İllallah ve Eşhedüenle Muhammeden Abduhü ve Resuluh...

SON

@Adaş 2 bölüm yayınlamıştım, tutmayınca fazla yayınlamak istemedim, finalini yazmamıştım, bari final bölümü olsun dedim. :D

@çocuklarduymasın teşekkür ederim. :)

@Buğra o diziyi Ramazan ayından sonra yayınlayacağım. :) Ramazan ayında fırsat bulamadım diziyi yazmaya. Köye gideceğim, orada yazacağım. :)

@Adaş 2 bölüm yayınlamıştım, tutmayınca fazla yayınlamak istemedim, finalini yazmamıştım, bari final bölümü olsun dedim. :D

@çocuklarduymasın teşekkür ederim. :)

@Buğra o diziyi Ramazan ayından sonra yayınlayacağım. :) Ramazan ayında fırsat bulamadım diziyi yazmaya. Köye gideceğim, orada yazacağım. :)

Allah Yolunuzu Açık Etsin:D