Yarın deplasmanda oynayacağı Rizespor maçı için son hazırlıklarını yapan Bucaspor'un formda üçlüsü oldukça yine iddialı. Özellikle Karşıyaka maçında sergiledikleri futbolla maça damga vuran Mehmet İncebacak, Emre Güral ve Zekeriya, Rize deplasmanından da umutlu…
Orta sahanın vazgeçilmezlerinden olan Mehmet İncebacak 'Çok koşan ve ayağa top yapan arkadaşlarımıza sahibiz, genç bir kadromuz olmasına karşın hırsımız ve arkadaşlık ortamımız bize galibiyetler serisini getireceğine inanıyorum. Karşıyaka maçındaki futbolumuzu Rizespor karşısında da sergilemek istiyoruz. Bizim için rakip önemli değil, biz oyunumuzu, kalitemizi sahaya yansıttığımız zaman kazanamayacağımız maç yok. Taraftarlarımıza sizlerin aracılığıyla bizi devamlı desteklemelerini istiyoruz, genç oyuncularımız hemen kırılabiliyorlar, bu destekle ilk 6 içine gireceğimize inanıyorum' dedi. Forvet'in başarılı oyuncularından Emre Güral ise 'Karşıyaka maçında attığım golün devamı gelecek, Rizespor karşısında gol ve goller atmak istiyorum. Takımımız çok koşan ve mücadele eden genç bir takım. Bu oyun düzenimiz bize deplasmanda galibiyet getirecektir. Hocamız gerek antrenmanlar gerekse konuşmalarıyla bize güven veriyor. Biz de elimizden geleni yapıp Rize'den üç puanla döneceğiz ve buna inanıyorum. Hedefimiz öncelikli Play-off'a kalmak ve daha sonra Bucaspor'u Süper Lig'e taşımaktır. Bucaspor taraftarına buradan teşekkür etmek istiyorum. İyi günde, kötü günde hep arkamızdalar ve onları mahcup etmeyeceğiz' dedi.
Geçen hafta ilk defa ilk 11′de görev alarak 90 dakika sahada kalan ve inanılmaz işler yapan genç Zekeriya da 'Karşıyaka maçında hocam bana ilk 11′de görev verdi. Bu benim ilk profesyonel maçımdı. Takımım için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Abilerim saha içinde bana güven verdiler. Bu formayı hak etmek için çok çalışıyorum. Karşıyaka maçı sonrası taraftarlarımızın beni tribünlere çağırıp sevgi gösterilerinde bulunması beni çok duygulandırdı. Onlar her şeyin en iyisine layık diye düşünüyorum. Rizespor maçında görev verilirse terimin son damlasına kadar mücadele etmeye hazırım. Bu forma herkese layık olmaz. Sait Hocam beni B Genç Takım'dan biliyor. Bana forma şansı verdi ve onu utandırmayacağım' dedi. Öte yandan sarı lacivertli takım dünü idman yapmadan geçirdi. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar futbolcularına kendilerinin ve rakibin maçlarını televizyondan izleterek uyarılarda bulundu.