'Üç Kız Kardeş' Uyarlamasının Senaristleri Belli Oldu! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,480
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Üç Kız Kardeş uyarlamasının senaristleri belli oldu!

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği; İclal Aydın'ın Türkan, Dönüş ve Derya adlı üç kardeşin etkileyici öyküsünü konu alan aynı adlı kitabından uyarlanan dizinin senaryosunu Erkan Birgören ile eşi Betül Yağsağan kaleme alıyor.

Üç Kız Kardeş, yakında Kanal D'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Reactions: Angelica
Geçenlerde Vuslat konusuna bakarken Betül Yağsağan'ı görmüştüm demek Erkan Birgören'in karısıymış.
Bu sefer E*rim D*yal şahsına benzer seviyesiz biri çıkıp çamurlayamayacak baştan kitap uyarlamışlar, neyse zaten İclal Aydın'la o kadının arasında kaf dağları kadar fark var.

Dizi şimdilik ilgimi çekmiyor ama Erkan Birgören'in izlediğim iki dizisinde de gördüğüm üzere harika dünyalar kuruyor, iddialı bir kadro ve ilgi çekici bir konuya varım galiba.

Çok iyi senaristler, eminim tutması için gereken tüm özeni göstereceklerdir senaryoya.

Erkanmı eyvah bari bunu güzel yazsa ya

Bu adamın rezalet zihniyetinden çıkacak bir diziye bel bağlamamak lazım midesi kaldıracaklara iyi seyirler.

Kendi kitabından çalıntı yapılmasına tepki gösterdi diye mi seviyesiz oluyor?

Bu adamın rezalet zihniyetinden çıkacak bir diziye bel bağlamamak lazım midesi kaldıracaklara iyi seyirler.

Kendi kitabından çalıntı yapılmasına tepki gösterdi diye mi seviyesiz oluyor?
Kitabından intihal yapıldığını iddia etti sadece, o karakter tanımlarında sadece isimler farklı kendileri birebir aynı olamaz ki zaten o karakterler sanırım kitaptan alındığı için hatırladığım kadarıyla uyuşmayan yerler vardı.

Eşi hakkında benim hiç bir fikrim yok, ama Erkan Birgören cidden iyi senarist bunu Kırlangıç Fırtınası ve Akrep'te çok iyi anladım. Kadroda iyi olursa tadından yenmez, bir şansı hak ediyor mutlaka.

Reactions: slhttnmtl