Araf

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
5b8cdbe4b699de05344f9b99.jpg


Üç büyüklerde yeni gelen teknik direktörler ne yaptı?

10 Ocak'la birlikte Süper Lig'de büyük bir değişim yaşanmaya başladı. Fatih Terim o gün istifa etti, ertesi gün 11 Ocak'ta Domenec Torrent teknik direktörlüğe getirildi. 12 Ocak'ta ise 20 Aralık'tan bu yana teknik direktörsüz olan Fenerbahçe'den hamle geldi ve İsmail Kartal ile 6 aylık sözleşme imzaladığı açıklandı. 13 Ocak'ta ise Önder Karaveli ile yolların devam edeceği Beşiktaş tarafından açıklandı. Önder Karaveli, Katar'da Antalyaspor ile oyanan maçta kupayla da dönmüştü.

Önder Karaveli resmi sözleşme imzalamış bir teknik direktör olarak Cuma günü Gaziantep FK ile karşılaştı ve Michy Batshuayi'nin attığı tek golle 1-0 yendi, üç puanla başladı. İsmail Kartal ilk karşılaşmasını, Cumartesi günü Antalyaspor karşısında başladı ve Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin tek golünü Jose Sosa attı. Pazar günü Torrent ilk karşılaşmasına çıktı ve 4-2 mağlup ayrıldı. Takımının gollerini Emre Kılınç ve Kerem Aktürkoğlu attı.

Böylece Önder Karaveli galibiyetle başladı ve Beşiktaş, 32 puana yükseltti puanı. İsmail Kartal beraberlikle başladı ve Fenerbahçe, 33 puana yükseltti puanını. Galatasaray ise, aldığı mağlubiyet sonrası 27 puanda kaldı. Son olarak Mustafa Denizli ile yollarını ayırıp Mert Nobre ile yollarını devam etme kararı alan Altay ise, Alanyaspor'a 2-0 mağlup oldu ve küme düşme potasında yer almayı sürdürdü.​