Uzun zamandır üstünde çalıştığım dizinin ana karekterlerini sonunda bitirdim. Dizinin şu an sadece ana hatları bitti diyaloglar kısmı ise maalesef daha var en kısa zamanda onuda yazıp burada sadece senaryonun ana hatlarını içeren üç bölümlük senaryo tarzında paylaşmayı düşünüyorum.
Şimdilik dizinin sadece ana karekterlerini tanıtacığım ve kısmet olursa eylül veya ekimde yayınlamayı düşünüyorum.
Geçmiş Geleceğim dizisinin Ana Karekterleri;
Altar Gökoğlu : Dizinin Ana başrol oyuncusudur. 20'li yaşlarında ablası Elif'in pencereden düşüp ölmesi üzerine akli dengesi bozulmuş ve yaklaşık on yıl akıl hastanesinde kalmıştır. Kendisine şizofreni teşhisi konmuştur.
Mine : Altar'ın çocukluk arkadaşı ve sevgilisidir lakin Altar'ın hastaneye konması üzerine başka biriyle evlenmiştir.
Suratsız Abdullah : Altar'ın çocukluk arkadaşı ve aynı zamanda kan kardeşidir.
Elif : Altar'ın 25 yaşında ölen ablasıdır.
Seher : Altar ve Mine'nin çocukluk arkadaşıdır.
Mesut : Altar'ın babasıdır. Kızının ölümü üzerine ortadan kaybolmuştur.
Yozgatlı : Altar'ın mahalleden arkadaşıdır.
Yaşlı Kral : Altar'ın amcası ve aynı zamanda mafya babasıdır.
Kasacı : Mine'nin babası ve Yaşlı Kral'ın rakibidir.
Kandemir : Altar'ın akıl hastanesinden arkadaşıdır. Lakin kimse onun hakkında bir şey bilmemektedir.
Sarhoş : Mahallede gece gündüz içen biri olduğundan kendisine bu lakap takılmıştır. Gerçek adını kimse bilmez.
Fırtına Kemal : Mahalle okulun türkçe öğretmenidir. Dersteki hızından dolayı kendisine bu lakap takılmıştır.
Konusu kısacası ablasının ölümü üzerine bunun bir cinayet olduğunu düşünen Altar'ın akıl hastanesine düşmesi ve akabinde gelişen olayları anlatmaktadır.
Bu arada dizi takip etmeyi düşünenler konuda belirtsin ona.göre başlayınca etiketliyeceğim. Şimdilik dizi takip ettiğini düşündüklerimi etiketledim
Geçmiş Geleceğim yakında FavoriForumum'da.
@Samanyolu24 @pompy @Yiğitt @adımutlulukk @Polat Şaşmaz @beyazsoy @cookies @Yiğitt @Aserat @Çiğdem- @denizz19 @Bully @vadikızı @gözlemci @mrt-06
Şimdilik dizinin sadece ana karekterlerini tanıtacığım ve kısmet olursa eylül veya ekimde yayınlamayı düşünüyorum.
Geçmiş Geleceğim dizisinin Ana Karekterleri;
Altar Gökoğlu : Dizinin Ana başrol oyuncusudur. 20'li yaşlarında ablası Elif'in pencereden düşüp ölmesi üzerine akli dengesi bozulmuş ve yaklaşık on yıl akıl hastanesinde kalmıştır. Kendisine şizofreni teşhisi konmuştur.
Mine : Altar'ın çocukluk arkadaşı ve sevgilisidir lakin Altar'ın hastaneye konması üzerine başka biriyle evlenmiştir.
Suratsız Abdullah : Altar'ın çocukluk arkadaşı ve aynı zamanda kan kardeşidir.
Elif : Altar'ın 25 yaşında ölen ablasıdır.
Seher : Altar ve Mine'nin çocukluk arkadaşıdır.
Mesut : Altar'ın babasıdır. Kızının ölümü üzerine ortadan kaybolmuştur.
Yozgatlı : Altar'ın mahalleden arkadaşıdır.
Yaşlı Kral : Altar'ın amcası ve aynı zamanda mafya babasıdır.
Kasacı : Mine'nin babası ve Yaşlı Kral'ın rakibidir.
Kandemir : Altar'ın akıl hastanesinden arkadaşıdır. Lakin kimse onun hakkında bir şey bilmemektedir.
Sarhoş : Mahallede gece gündüz içen biri olduğundan kendisine bu lakap takılmıştır. Gerçek adını kimse bilmez.
Fırtına Kemal : Mahalle okulun türkçe öğretmenidir. Dersteki hızından dolayı kendisine bu lakap takılmıştır.
Konusu kısacası ablasının ölümü üzerine bunun bir cinayet olduğunu düşünen Altar'ın akıl hastanesine düşmesi ve akabinde gelişen olayları anlatmaktadır.
Bu arada dizi takip etmeyi düşünenler konuda belirtsin ona.göre başlayınca etiketliyeceğim. Şimdilik dizi takip ettiğini düşündüklerimi etiketledim
Geçmiş Geleceğim yakında FavoriForumum'da.
@Samanyolu24 @pompy @Yiğitt @adımutlulukk @Polat Şaşmaz @beyazsoy @cookies @Yiğitt @Aserat @Çiğdem- @denizz19 @Bully @vadikızı @gözlemci @mrt-06
Son düzenleme: