ATV Üç Arkadaş - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
atv'nin Süreç Film imzalı yeni dizisi Üç Arkadaş bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Başrollerinde Hakan Yılmaz, Leyla Feray, Burak Hakkı, Anıl İlter, Bülent Seyran ve Ayçin İnci'nin yer aldığı, yönetmenliğini Tarkan Karlıdağ'ın üstlendiği, senaryosunu ise Rüya İşçileri'nin kaleme aldığı Üç Arkadaş'la ilgili bölüm yorumlarınızı ve fragman paylaşımlarınızı bu konu altından paylaşabilirsiniz.

Üç Arkadaş, her Perşembe 20.00'da atv'de.

10380090_724347434280456_7963550725258553747_o.jpg

Tutacağını hiç sanmıyorum açıkçası.

Güzel bir konusu var aslında fragmanlarıda güzel tutması düşük gibi görünüyor bakalım ne olcak

Başladık bakalım netten izlemeye :) Güzel başlangıç yaptı. Ah Ne Güzel ne güzel seni sevmek. :)

Hiç inandırıcı değildi zaten vurulmanın gerçek oluşu. :D

Fena değil bence dizi ama bu senaryo çok uzamaz bence.

Son düzenleme:
Dizi izlemedim , tutacağını sanmıyorum.
Diziyi internetten izleyebilirim. :)

Fragmanları güzeldi müziğini beğenmiştim zaten başroldeki kız Paşa Gönlüm'de oynuyordu, başroldü yani kadroda iyi isimler var. Güzel dizi olacak gibi yazın izlerim belki. :)

Dizi hoş sıcak samimi ama Burak Hakkı ne zaman görünse o sahnelerin değeri kalmıyor 😕

by tapatalk

İlk 20 dakika izledim diziyi gayet hoş ve sıcak bir dizi ben 3 reyting civarı alacağını düşünüyorum. Onun dışında çok fazla yükseleceğini zannetmem bu civarlarda ilerleyebilir gibi.

İlk 20 dakika izledim diziyi gayet hoş ve sıcak bir dizi ben 3 reyting civarı alacağını düşünüyorum. Onun dışında çok fazla yükseleceğini zannetmem bu civarlarda ilerleyebilir gibi.
Sevdaluktan beter bir son diziyi bekliyor sanirim)))

Forum İstatistikleri

Konular
176,232
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs