Öztürkler final bölümüyle fx tv de

öztürklerin finali şaşırttımı

• evet

Oy: 0 0.0%
  • hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Altıntaş film sunar
[video=dailymotionxyt669]http://www.dailymotion.com/video/xyt669_muhtesem-yuzyil-jenerik-tims-productions_shortfilms[/video]
1 Sahne

Dortmund

Aliozan amir ve ekibi yedi yıllık süren 3 dünya savaşını Türkiye cumhuriyeti kazanmıştır o sırada iran gürcistan ırak Suriye çinin ve vietnamın liderlerinin yolladığı adamlarını bulur ve çatışma çıkar sonucunda adamlar yakalanır ve adalete teslim edilir

2 Sahne

İranla Türkiye konuşması

Esadla birleştinizde ne oldu sonucunda yine avrupaya şuçsuz olduğumuzu kanıtladık Ali ozan amir benim ve Ronayın ekibini hiç bir şekilde durduramazsınız aradan 7 yıl geçse bile bırakmayız peşlerini şuçluların İranın lideri safevi devleti kurmaya çalıştınız tekrardan ama planınız tutmadı birdaha böyle işlerle uğraşmayın bir söz vardır Türkler savaşırsa kazanır
Ben ve Ronay amir ve ekibi olduğu sürece hiç bişey yapamazsın Türkiye cumhuriyetine bitti seni

Sahne 3

İran

Belma komser tutuklusun İran kralı dünya barışını bozmak suçundan

Sahne 4

Çin

Hüsnü başkomiserÇinin lideri tutuklusun Dünya barışını bozmaktan

Sahne 5

Irak

Belza komser Irakın lideri tutuklusun Dünya barışını bozmaktan tutuklusun

Sahne 6

Gürcistan

Belma komserGürcistanın lideri tutuklusun Dünya barışını bozmak şuçundan

Sahne 7

Suriye

Fushimate komser Suriyenin lideri Dünya barışını bozmaktan tutuklusun

Sahne 8

Rıza amir ve xemrexx Vietnam lideri tutuklusun Dünya barışını bozmaktan

Sahne9

Türkiye

Asayiş ekibi Terör örgütünü ikna ederler ve hepsi birden teslim olurlar ve bir sürü uyuşturucuyu ele geçirirler artık ülkemizde terör diye bişey kalmamıştır Bütün herkes rahat bir nefes almıştır O Alevi katliamını yapanlarda yakalanır Asayiş ekibi tarafından

Sahne 10

Ankara

Hükümet savaştan yorulduğu için hemen Seçime gitmiştir
ve Ak parti iktidarlığı kaybetmiştir yerine 2023 te kurulan semihin kurduğu Dünya Partisi iktidarı almıştır
Semih AB’ye şartsız koşulşuz sokmuş Türkiye cumhuriyetini tekrardan Dünyadaki ünü atmış Orta asyadaki özerk Türk devletlerinin bağımsızlıklarını kabul etmek zorunda kalmışlar ve böylecesine Türk birliğide oluşmuştur

3 bölümün sonu

SON

@kubilay fx tv ye senin kanalınla birleşse söz fazladan dizilerimi iptal edicem iki dizim kalacak Sihirli annem ve Sihirli polisler kalıcak

O dizi yüzünden sihirli annem oyüzden yayından kaldırıldı ben tesadüflere inanmam sebebinin iktidar olduğunu söyleyince kimse inanmadı eğer kanalıma bir ortak felan gelmmezse senin kanalında Evenin kanalında yayınlarım Sihirli annemi bana birisi ortak olsun

xemrexxx post: 1399228' Alıntı:
pompy ortağı buldu Edaa** adlı üye konuya bakıyor new pompy :D

- - - Ekleme - - -

bahçeşehir iletişim tasarımı 😱 aynı yerde 2 arkadaşım var ikisi de normal sayılmaz zaten
Okulda bir bozukluk var sanırım.
:(

@mrt-06 Eveni sihirli annemden kurtarmanız için sizin oduğunuz bir kanal benim kanalımla birleşsin Sihirli annemi evenin kanalına veriyim ortak bulana kadar​

even ortak bulunana kadar Sihirli annemi senin kanalında yazacam izin varmı taslağını yazıp göndericem iştersen bir sezon finaline bakarsın