Özlem Tokaslan'dan 'Ufak Tefek Cinayetler'e Veda Mesajı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061

'Ufak Tefek Cinayetler'de Avukat Sitare karakterine hayat veren Özlem Tokaslan, yeni dizisi 'Erkenci Kuş' nedeniyle yapımın yeni bölümlerinde rol almayacak.

Başarılı oyuncu, eski dizisine "Evet.. Sevgili Avukat Hanım ile vedalaşma vakti.. Çok sevdim ve o kadar keyif ile çalıştım ki.. Ne mutlu bana.. Tüm Ufak Tefek Cinayetler ekibine, Ay Yapım, Meriç Acemi, Tülin Özen, Aslıhan Gürbüz, Mert Fırat, Deniz Yorulmazer ve Ali Bilgin'e çok teşekkür ederim.. Unutulmaz bir hikaye oldu benim için.. Elveda avukat hanım.." sözleriyle veda etti.

İlk kez dizinin 5. bölümünde kadroya dahil olan Tokaslan, aralarda konuk oyuncu olarak yapımda yer almaya devam ediyordu.

Dizinin en iyi karakterlerden biriydi kötü oldu. Ama Erkenci Kuş büyük ihtimalle Ekim-Kasım gibi biter o yüzden kalıcı bir veda olarak görmek istemiyorum. Kendisini yine bekliyoruz Sarmaşık'a.

Keşke daha fazla rol verilseydi ve kalıcı olsaydı

Çok komik bir karakterdi, sürekli tıkınmasıyla hatırlayacağım Avukat hanımı.
Erkenci Kuş dizisinde izlemeye devam edeceğim zaten.

No 309'da kaynanasıydı burada annesi olmuş Demet'in ne kalitesi.
Star diyorum Star kim ne yapsın 309'u.

İzle sen de diziyi madem, hem seni hiç yaz dizisi izlerken görmedim.
Görmedin mi? Her yaz mutlaka 2-3 tane izlerim hiç mi rastlamadın. 😱 Gerçi geçen sene sadece Şevkat'i izledim bu yıl da hiç merak ettiğim bir dizi yok. Star'ımı seviyorum ama her dizisini izleyemem senaryonun bana hitap etmesi lazım.

GOLD'la çalışan herkes düşmanım. Bu yaz neler yapacağım GOLD'a.

Doğru doğru hatırladım şimdi.
Sanki izlediğin Sosyete çok iyi senaryoya sahip de bir de ayrım yapıyor.

Doğru doğru hatırladım şimdi.
Sanki izlediğin Sosyete çok iyi senaryoya sahip de bir de ayrım yapıyor.
Evet Gülse'nin ismi bile yeter. Neyse ki dizisine ihanet eden Top'u değil Star'ımı seçerek yine ne kadar kaliteli bir insan olduğunu gösterdi.
Neyse olay yine Mavi Nokta'ya bağlandı o yüzden kaçayım.