'Özgecan Aslan' Cinayeti Film Oluyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,611
Puanı
1,061
'Özgecan Aslan' Cinayeti Film Oluyor!

35752-150x150.jpg

Bir minübüste öldürülen Özgecan Aslan'ın cinayeti film oluyor!

11 Şubat'da Mersin'de tecavüz girişimine direndiği için vahşi bir şekilde öldürülen Özgecan Aslan'ın cinayeti film oluyor. Filmi İngiliz yönetmen Chris Surnames yönetti. Her ülkede işlenen bir kadın cinayetini anlatan filmin ismi ''Faint Sound" olarak belirlendi. Filmde Özgecan Aslan'ı Türk oyuncularından birisi olan Maral Büyüksaraç oynayacak.

Maral Büyüksaraç'a diğer bir Türk oyuncu olan Ahmet Uğurlu da eşlik etti. Filmin çekimleri de tamamlandı.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Böyle vahim bir olayı sırf gişe yapmak için çekilmiş ajitasyon dolu ve ucuz bir filme dönüştürmezler umarım.

Son düzenleme:
ben açıkçası doğru bulmuyorum..böyle bir filmi yakınları izleyince bir kez daha kahrolacaklar...bunu yapmaya kimsenin hakkı yok..böyle bir film yapılmamalıdır.ama birileri ısrarlar reyting için herşeyi yapıyor.

bu filmi asla izlemem..izleyenlerinde neden izleyeceğini bilmiyorum..çünkü o filmde o sahneler tekrarlanacak bunu canlandıracak olan oyuncular nasıl yapabilecek bunu anlamıyorum..sonuç olarak ben kabullenemiyorum bence kimse izlememelidir..

Şahsen hiç olumlu bakmıyorum tamam kızın ailesi her ne derse desin de en azından benzerini yazabilirsin bunu gişe yapmanın ne anlamı var ne gibi bir konusu varda yaparsın

zaten Arka sokaklar işledi bu olayı
Ben ismen aynen verilip işlenmesinden bahsediyom sonuçta arka sokakların amacı belli cinayet ve polisiye dizisi , hani mesela Hasan Karacadağ'ın filmlerindeki isimler aynı dabbe-1-1-2-3-4-5 tüm serideki isimler gerçekten alınmış.. bu tür işlere karşıyım senaryoyu farklılaştırıp işleyebilirisn sonuçta ilk olarak bu kızın başına gelmedi buu iş... herneyse uzun lafın kısası konuyu değiştirip uyarlarlar heralde

Ben burada yapılan yorumların aksini düşünüyorum. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında bence çok anlamlı bir mesaj içeren bir film olacaktır diye umuyorum.

Gerçek hayattan sömürülmedik trajedi bırakmasınlar, aferin. Ya daha olayın üzerinden 1 yıl geçmedi, davalar devam ediyor, bu nasıl bir para sevdasıdır? Münevver Karabulut cinayetinden sonra da filmi çekilecek geyiği dönmüştü epey, çekilmedi sonra. Umarım kaderi aynı olur ve çekilmez. Ahmet Uğurlu da en sevdiğim oyunculardan biridir, böyle bir filmde rol alacak olmasına üzüldüm açıkçası.

direk isimleri kullanarak film çekmeyi doğru bulmuyorum ama gerçek olaylara dayanarak yapılan filmlerin her zaman yapılması gerektiğine inanıyorum ... sadece isim vererek prim yapmaya calısmak hatalı ...