Özge Ulusoy Kendisine Pınar Altuğ'u Örnek Almış!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Şöhret olup sonra yok olmayacağım
Katıldığı yarışmalardan sonra şöhrete kavuşan Özge Ulusoy, kariyerindeki büyük değişim hakkında konuştu.

Sanatçı, 'Herkes şöhreti yakalar ama önemli olan istikrardır' dedi.
Mankenlik kariyerinin yanı sıra oyunculuk ve sunuculukta da başarısını kanıtlayan Özge Ulusoy, Survivor ve Yok BöyleDans gibi yarışmalardan sonra ismini duyurduğunu ifade etti.
Aniden gelen ünü hakkında konuşan sanatçı, 'Hedefim yaptığım işte kalıcı olabilmeyi başarmak. Herkes şöhreti yakalar ama önemli olan istikrarlı olmaktır. Bir anda şöhret olup daha sonrada yok olan bir sürü insan gördüm' diye konuştu. 9 yıldır modellik yapmasına rağmen son zamanda popüler olan Ulusoy, 'Adımları her zaman sindire sindire atmaken doğrusu' ifadesini kullandı.
ÇAĞLA ŞIKEL İDOLÜMDÜ
Medya dünyasındaki birçok ismi kendine örnek aldığını belirten manken, 'Pınar Altuğ ve Ceyda Düvenci gibi olmak isterim. Bence kariyerlerini çok güzel yönetiyorlar. Mesleğimin başındayken Çağla Şıkel'i örnek alırdım' dedi.
Acıkmadan zayıflıyorum
Formunu korumak için yeni yöntemlere başvuran Ulusoy, protein ağırlıklı beslendiğini ifade etti. Sanatçı, 'Aç kalmadan fit kalabilmeyi öğrendim. Yanımda mutlaka kuru yemişim ve kuru meyvem oluyor. Böylece aç kalmadan metabolizmamı hızlandırıyorum' dedi.
BATUHAN ÖZKARDEŞLER - BUGÜN GAZETESİ

634800934068471600.jpg