Özge Ulusoy Göbek Konusuna Yanıt Verdi

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Ünlü manken ve oyuncu Özge Ulusoy Bodrum'da sevgilisi Hakan Baş ile tatil yaparken yakalandı. Fotoğraflara bakıldığında Özge Ulusoy'un göbek deliği normal bir insanın göbek deliğinden daha yukarıdaydı. Bunun üzerine bir çok kişi bunu ti'ye almıştı.

İşte bazı yorumlar:
Her yıl 2 mm. kuzeye kaymaktadır.
3 yıl 5 ay 8 gün sonra üçüncü göz olacaktır.
Az daha dişini sıksa yanakta sevimli bir gamze olabilirmiş, kısmet.
Karnı burnunda deyimini akıllara getirir.
Yanlışlıkla üzerine beton dökülen göbek deliğidir. İkinci deliği açmak durumunda kalmışlar. Usta malzemeden çalmış olacak ki, ikinci delik hesaplanırken koordinatta şaşma olmuş.
Utanmasa kafasında olacak göbek deliği.
Bu entariyi okuyan herkese göbek deliğini kontrol ettiren cinsten paranormal bir durumdur.
Bu yorumlara daha fazla kayıtsız kalamayan Ulusoy, Twitter sayfasından şu resmi paylaştı:

Pek bir anormallik yok bence. Resmi ilk gördüğümde anlamamıştım neden dalga konusu olduğunu.

Pek bir anormallik yok bence. Resmi ilk gördüğümde anlamamıştım neden dalga konusu olduğunu.

Bende göbeği var sandım bakıyorum fotoğraflara göbek möbek yok sonradan dank etti.

Evet normal insana göre biraz yukarıda göbek deliği.

Biraz fazla yukarıda

fazla yukarda ama Allah vergisi dalga geçmemek gerek yok dünyanın en güzel kadınlarından biri olan k.kurkovanın göbek deliği yoktur mesela o da onu örnek göstermiş