Özge Özpirinçci'yi Kızdıran Soru!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,771
Puanı
1,061
Süreç Film imzalı 'Aşk Yeniden' dizisiyle ekranlara geri dönen başarılı oyuncu Özge Özpirinçci dizisinin ilk bölümünü Etiler Klie Restaurant'da izledi. İlk bölümüyle salı akşamı başlayan dizi yayın hayatına totalde 2. ab'de 1. olarak bomba gibi giriş yapmıştı.

Özge Özpirinçci'ye "Dizilerin böyle art arda başlayıp bittiği dönemde korkuyor musunuz?" sorusu yöneldi, Özge Özpirinçci, "Sizin sorduğunuz soru bir dizinin başlama yemeğinde sorulacak soru değil! Bu dizimizin ilk gecesi. Ben size nasıl cevap vereyim? Bu bir sistem eleştirisi, bunu sizinle başka zaman uzun uzun konuşuruz." diyerek sinirlendi.

1_139176666154db165c27c82.jpg

İyi konuşmuş, insan sorusunu duymaktan bile sıkıldı artık. Dizi daha yeni başlamışken böyle bir sorunun sorulması saçma olmuş bence. :)

ıyyy hiç sevmiyorum bu çatlak suratlı kadını alyazmalımda çok rezil bir oyunculuk sergilemişti türkan şoray rolunu bir insan bukadar kötü oynayabilirdi gerçekten
ayrıca hemen havlra girmesim bence bu dizi atv de olsa 3 reytingle başlardı
fox tv kanalına şuan hangi diziyi koysan izleniyor 6-7 hafta sonra havası alınır bence düşmeye başlar yine :F:F:F

ıyyy hiç sevmiyorum bu çatlak suratlı kadını alyazmalımda çok rezil bir oyunculuk sergilemişti türkan şoray rolunu bir insan bukadar kötü oynayabilirdi gerçekten
ayrıca hemen havlra girmesim bence bu dizi atv de olsa 3 reytingle başlardı
fox tv kanalına şuan hangi diziyi koysan izleniyor 6-7 hafta sonra havası alınır bence düşmeye başlar yine :F:F:F
Özge çok güzel bir kadın, kıskanma şimdi. :F

Kadına resmen ya bu da tutmazsa ne olacak demişler :F
Tabii o da iyi bir cecap vermiş :)

Daha sakin bir cevap verebilirdi. :)

Gerçekten haklı. Bir dizinin açılış yemeğinde sorulması gereken en son soru bu herhalde.

Özge bence çok yanlış konuşmuş.

Soru gayet doğru, şimdiden 30 dizi bitti, bitmesi gayet normaldir sonuçta. Bununla ilgili soru sormuş, sakin bir cevap verebilirdi. Yakıştıramadım kendisine.

Özge bence çok yanlış konuşmuş.

Soru gayet doğru, şimdiden 30 dizi bitti, bitmesi gayet normaldir sonuçta. Bununla ilgili soru sormuş, sakin bir cevap verebilirdi. Yakıştıramadım kendisine.
Ayol ilk bölüm yemeginde sorulurmu bu kız hakli ben olaydim neler yapardım :)