Özge Özpirinçci'nin 'Sandık Kokusu' Heyecanı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061

3 yıl sonra televizyona dönmeye hazırlanan Özge Özpirinçci'nin yeni dizi heyecanı!

O3 Medya imzalı dizide "Karsu" karakterini canlandırmaya hazırlanan başarılı oyuncu, Twitter'dan "Sandık Kokusu'nu kabul ederken okuduğum senaryo en önemli şeydi benim için! Onu hayata geçirecek ekiple yaptığım her konuşma, heyecanıma heyecan katarken bir taraftan da kendimi güvende hissettirdi. Ama kimse bana bu kadar harika oyuncu arkadaşlarım olacağını söylememişti" diyerek heyecanını paylaştı.

Metin Akdülger ve Necip Memili'nin de yer alacağı, Demet Akbağ'a da teklif götürülen dizi, Show TV'de ekrana gelecek.

Kaynak: Birsen A.

https://twitter.com/x/status/1706330007780425954

Reactions: Angelica
Bu heyecanlandıysa kimbilir ne kadar güzeldir ya

Heyecanı çok sürmeyecek ama üzüldüm.

Heyecanı çok sürmeyecek ama üzüldüm.
Kizilcik Şerbetine de ayni şeyler söyleniliyordu ...Melis Civelek susturmuştu herkesi
------

Heyecanla bekleniliyor Melisin Kalemini severim medyapım & O3medya arasındaki krizi hatırladım ..Senaristini kaptırdığına yanıyor olucakki biliyor ortaya nasıl bir iş çıkacağını gerçi tek senaristini yok oyuncusunuda kaptırmış ...Oyuncular ve Hikaye yazarları müthiş hadi hayırlısı

Son düzenleme:
Ekim oldu ama diziden hala bir haber yok. Çekimler bir yana kadro tamam mı ondan bile bi haberiz.