Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk Bugün Evleniyor!

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
113,957
Puanı
1,060
610e81b286b2441ed4413742.jpeg

Başarılı oyuncular Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk bugün Marmaris'te sade bir tören ile evlenecekler. İki oyuncu 2014 yılında 'Tatar Ramazan' dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlamıştı. 6 Haziran tarihinde ise Özge Özpirinçci, hamile olduğunu duyurmuştu.

6 aylık hamile olan ve kız çocuğu bekleyen Özge Özpirinçci daha önce düğün sorusu için 'Hamileyken düğün falan yapmam. Elbette doğum öncesi sade bir nikah olur ama kimse benden hamileyken eğlence beklemesin. Herkes düğünde eğlenirken benim oturmam mümkün değil' ifadelerinde bulunmuştu.

Ünlü çift bebeklerini kucaklarına aldıklarında düğün yapmayı planlıyorlar.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Mutluluklar. Yorumlara denk geliyorum, hamile kadın evlenecek ama baya iğrenç yorum yapanlar var. Kendi çevresindeki kadınlara laf atan olunca ahkam keserler ama klavye başında utanmadan neler neler yazıyorlar. Her ünlüye bu tarz yazıları yadırgıyorum açıkçası.

Mutluluklar. Yorumlara denk geliyorum, hamile kadın evlenecek ama baya iğrenç yorum yapanlar var. Kendi çevresindeki kadınlara laf atan olunca ahkam keserler ama klavye başında utanmadan neler neler yazıyorlar. Her ünlüye bu tarz yazıları yadırgıyorum açıkçası.
Sosyal medyada her şeyi yazıyorlar karşılarında biri olmadığı için herkesin kendi hayatı bana ne diyen yok.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Ben o rahatsız edici mesajları da demek istedim.

Konu komik değil aslında ama yukarda yazdığım mesajı kapsayan anlaşılan. Anladım galiba. Profil mesajı biraz fikir verdi
Ha dediğin o tamam anladım. Yine de işte sosyal medya olunca her haltı yazıyorlar işte sınırları yok.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Katılıyorum illa nikahlı olmaları şart değil bir çiftin aile kurması için, tamam nikah önemli bir hukuku güvence ama ahlaki bir boyuta indirgenmesi ve linç yemeleri çok gereksiz.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi