Burcu'nun sadece 1 dizisi tutmadı Özge bir ara peş peşe proje patlatıyordu.Dizileri tutturamayan Burcu'yu şişirdiğin kadar şişirmiyoruz be, insaf.
Burcu'nun sadece 1 dizisi tutmadı Özge bir ara peş peşe proje patlatıyordu.Dizileri tutturamayan Burcu'yu şişirdiğin kadar şişirmiyoruz be, insaf.
Hah şöyle, kendine geldin neyse ki.Güzel kadın. Oyunculuğu da çok başarılı
Güzel bir projeyle ekranlara dönmesini bekliyoruz, netflixle anlaşırsa yine iyi olur
Haklısın, kesin öyledir.Burcu'nun sadece 1 dizisi tutmadı Özge bir ara peş peşe proje patlatıyordu.
İkisi de sevdiğim oyuncular, ayrıca objektifim benHah şöyle, kendine geldin neyse ki.
Özelden Aşk Yeniden videoları atan sen Farah'a avukat oldun, hemde Özge'ye karşı yazdım bir kenara.
Tartuşma bitmiştir, biz zaten ezelden beridir aynı saftayız. Görüşlerimiz farklı olmamalı, olamaz yani.İkisi de sevdiğim oyuncular, ayrıca objektifim benÖzge'nin oyunculuğunu biraz daha iyi buluyorum, özellikle kadınla çok iyi bir çıkış yaptı ama Farah daha klas ve seçici bir oyuncu. Bugüne kadar hep kaliteli prodüksiyonlarda oynadı. Bu yüzden kariyeri bana göre biraz daha iyi. Neyse daha fazla kıyaslamayacağım, ikisi de oldukça iyi oyuncular
O senin yengenEn güzel 20 kadın listesi yapsam kendisine yer bulur...
Katılmıyorum
Ayıp ayıp..
Kötü bir şey mi dedim lan ne oluyor.Ayıp ayıp..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?