Özge Özpirinçci Aşk Yeniden Dizisi İçin MBC4 Kanalına Röportaj Verdi

MelankoliK

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,204
Puanı
411
ozge-ozpirincci-den-yeni-dizisiyle-ilgili-sok-aciklamalar.jpg

FOX Tv'nin başarılı dizilerinden Aşk Yeniden dizisi oyuncusu Özge Özpirinçci
Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalının soruları yanıtladı.Dizinin kurgusunu biraz Amerikanvari olarak nitelendirdi ve 'Zeynep’ karakterini canlandırdığı için çok keyifli olduğunu anlatırken "O ben olmalıydım. İyi ki de öyle olmuş. Bu dizide benden başkası oynasa çok kıskanırdım" dedi.
Ayrıca ;
'' Televizyona baktığınızda fazla komedi yok. Biz o kadar güzel bir aralık yakalamışız ki komedimiz de, dramımız da aksiyonumuz da var tempomuz hep yüksek'' dedi.
Rol arkadaşı Buğra Gülsoy ile iyi anşaştığını da ekledi.

İyi ki bu diziyi seçmiş, böylece kariyeri için de güzel bir adım oldu. Her hafta döktürüyor resmen. :X

Super oynuyor zaten :love1:
Ama @mrt-06 melekler korusuna bugün baktiysan görürsün kız yaşlanmid biraz ama hala güzel :)

Super oynuyor zaten :love1:
Ama @mrt-06 melekler korusuna bugün baktiysan görürsün kız yaşlanmid biraz ama hala güzel :)
Aynen biraz kilo almış gibi Melekler Korusun'da daha ufak tefek daha tatlıydı gerçi şimdi de tatlı, haliyle 7 yıl geçmiş yaşlanması normal aslında. :) İzledim. :D

Yaptığı en iyi rol bu olsa gerek daha fazlasınıda beklemiyorum ))) doğal olmak değilmi zaten oyunculukta aranan :)