Özge Özder'den 'Mucize Doktor'a Veda Mesajı!

Hayır bölümler karışık uyarlanıyor. Bu dizi normalde orijinal dizinin 3. sezon finali ve oradaki deprem olayını yangına çevirmişler.

Tahmin etmiştim depremli bölümden bahsettiğini de Kıvılcım’ın ayrılığı uyarlamayla kıyaslanarak açıklanamaz o zaman, Pınar Bulut’un veya yapımcının kendi aldığı bir karar herhalde ama bence mantıksız bir karar.
En azından bir süre daha Kıvılcım’ın yaşadığı dönüşümü izlemek isterdim.

Bir de yangınlı bölüme gerek yoktu bence.
Biraz daha bekleyebilirlerdi veya deprem temalı bir bölüm çekilebilirdi, etkisi de çok daha büyük olurdu hatta.

Reactions: 12.Adam

Hocam karakter iyi yazılıyordu ondan, kötüydü ama saf kötü değildi motivasyonu vardı. Bu durum Ali Vefa’nın gelişimine de katkı sağlıyordu, zamanla kötülüğü yerini iyiliğe bırakacaktı falan. Hepsi yalan oldu.
Benim korktuğum durum şu an Kıvılcım ayarında bir karakter yok, uzun vadede sıkıntı olabilir bu durum. Damla da gitti.

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Deprem çekmek çok daha zor en azından yangını bir şekilde halledersin. Bir de hastane modern ve büyük olduğu için mantıken kolay yıkılmaz.

Aradan sonra güçlü bir başlangıç yapmak istediler ve belli ki Kıvılcım'ın hikayesinin de kendini tekrar edeceğini falan düşündüler eminim senaristler de karar alırken zorlanmıştır ama yapacak bir şey yok.

Seda Bakan da pek kötü rolü oynayacak gibi durmuyor Adil hocanın kızı
Cidden kötü karakter eksikliği hissedilecek bakalım ne olacak

Doruk belki kötü çıkabilir ilerleyen bölümlerde.
Damla'nın yerine geldi, onu da aratmaz bence. Zaten dün tam göremedik ne olduğunu.

Ya hastane büyük ve modern olduğu için bu şekilde bir yangında yangın söndürme sisteminin devreye girmemesi gibi durumlar falan var, oralara hiç girmeyelim yine mantık hataları vardı.
Depremli bölümde yıkıntı ve döküntüleri yapmak zor ancak halledilemeyecek bir şey de değildi bence, deneseler virüslü bölüm tarzı baya epik bir bölüm ortaya çıkardı. İzlemek isterdim.

İnşallah boşluğu doldurulur, yoksa Ezel’imizin ve Suskunlar’ın (gerçi ikinci sezonu kötüydü.
) senaristi olan Pınar Bulut’a güveniyoruz...

O karakterden kötü karakter çıkmaz
Yayınlanan basın bülteninde kendisi için şunları kullanmıştı kanal.
O yüzden belli olmaz bence.

Doruk, sürprizli ve zor geçmişiyle ön plana çıkacak ve Berhayat Hastanesi’nde yeni doktor rolünü üstlenecek. Ayrıca Doruk, Ali Vefa ile de zaman zaman tersleşecek ve yarışacak.

Hocam Doruk kardeşimiz kötü olur diyordum ama olsa bile en fazla Damla gibi olur, asistan doktor sonuçta.

Belki Demir’i kötü karaktere çevirirler, çok parası var şu an hastaneye ortak olur falan. Çeşitli güç zehirlenmeleri yaşar.
(Kesin yaşanır bu.
)

Ya asistan doktor, tabii ki tersleşecek ve yarışacak buradan kötü bir karakter olduğu çıkarımı yapılmaz. Olsa bile Kıvılcım kadar olamaz zaten öyle bir gücü yok en başta.

Ya asistan doktor, tabii ki tersleşecek ve yarışacak buradan kötü bir karakter olduğu çıkarımı yapılmaz. Olsa bile Kıvılcım kadar olamaz zaten öyle bir gücü yok en başta.
Kıvılcım gibisi gelmez zaten diziye.
En azından Ali ile tersleşsin, kötülük ihtiyacını karşılasın az çok yine de.

Yukarıda dediğin gibi belki Demir'i kötü yapabilirler. Hem iş, hem hastane derken saçma sapan şeyler yapabilir belki.

Baaak hocam en mantıklısı kesinlikle bu

Hiç iyi yapmadılar oyuncuyu diziden çıkarmakla 😟