Özge Özder'den 'Mucize Doktor'a Veda Mesajı!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Özge Özder'den 'Mucize Doktor'a veda mesajı!

Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini ise Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu Pınar Bulut ve Onur Koralp'in kaleme aldığı dizinin başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Reha Özcan gibi isimlerin paylaştığı dizide Kıvılcım karakterine hayat veren Özge Özder bu akşam yayınlanan yeni bölümde diziye ölerek veda etti.

Oyuncu, sosyal medya hesabından veda mesajı paylaştı.

Bu gelişmeden memnun olmadığını en başından beri belli etmişti ve hafiften isyan ettiği kısımlarla birlikte bunu okuyunca daha da üzüldüm. Değişimi izlemek gerçekten güzel olurdu ama korona ve ara işi yüzünden kursağımızda kaldı maalesef. Kendisinin de diziye ne kadar yürekten bağlandığı çok belliydi umarım herkes için en hayırlısı olur. Özleyeceğiz.

Reactions: 12.Adam and Klaus
Kıvılcım için Tanju ile birlikte ağladım..Yalan değil.

Baya iyi bir karakterdi ve oyuncu da karakteri baya iyi oynuyordu kötü bir ayrıldık oldu maalesef.

Kıvılcıma bu kadar üzüleceğimi sanmıyorum üzüldüm ya

Mesajını okuduktan sonra aklıma şu sorular takıldı.
1-Karakter kendi isteği mi yoksa senaryo gereği mi ayrıldı? Ayrılmaya zorlandı mı?
2-Paragrafın başında isyan ve memnunsuz olmasının altını çizdin.Sebeplerini öğrenebilir mym?

Reactions: Tolstoyevski
Dizi ara vermeden önce devam eden bir hikayesi (bebeği saklıyordu ve doğunca hastaneye ortak olacaktı) vardı ama yeni sezon öncesi hikayesini aniden bitirmeye karar verdiler. Kendisi de bu diziye gönülden bağlı olduğu için haklı olarak bu ani karara üzüldü ve belli ki bu kararı alanlara hala tepkili.

Reactions: 12.Adam
Orijinal senaryoda var mıydı böyle bir ayrılık spo yemeden cevabı alayım senden

Reactions: 12.Adam and Aserat
Orijinal senaryoda var mıydı böyle bir ayrılık spo yemeden cevabı alayım senden
Ben de orijinalini izlemedim sadece oradan buradan gördüğüm yorumlarla fikir sahibiyim.
Ama yok sanırım.

Orada sanki normalde Beliz’in karşılığı olan karakter ölüyor veya ayrılıyordu, acaba onun yerine Pınar Bulut tarafından Kıvılcım mı tercih edildi?

Vallahi Kıvılcım karakteri Beliz karakterinden daha iyiydi yanlış tercih olmuş öyleyse

Hazal Türesan çok güzel bir insan ama bence de öyle hocam. Kıvılcım kötüden iyiye doğru evrilecekti zamanla, bu dönüşümü izlemek keyifli olacaktı. Zaten bu şekilde ölmesi de eğreti durmuş biraz bence, bir anda iyi bir karakter olmuş gibi durdu. Altı aylık süre geçtiğini söylemiş olsalar da.

Yaptığı kötülükler de dizinin izlenilebilirliğini arttırıyordu tabii bunun yanında, yerini doldurmaları lazım bence şu an Kıvılcım tarzı bir karakter göremiyorum. Tanju o ayarda değil bence.

Orada sanki normalde Beliz’in karşılığı olan karakter ölüyor veya ayrılıyordu, acaba onun yerine Pınar Bulut tarafından Kıvılcım mı tercih edildi?
Vallahi Kıvılcım karakteri Beliz karakterinden daha iyiydi yanlış tercih olmuş öyleyse
Hayır Beliz ilk sezon sonunda başka bir şey yüzünden ayrılıyormuş. O bölümde ölen başka birisi varmış ama spoiler olmasın diye söylemeyeyim.

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Hocam kötü karakteri sevdirmek de zor Kıvılcım onu iyi yapıyordu. Hazal Türesan'a ısınamadım hocam ben. Kadın yaşlı duruyor Ferman'ın yanında sadece 35 yaşındaymış şaşırdım ben 45 vardır diyordum

Hayır Beliz ilk sezon sonunda başka bir şey yüzünden ayrılıyormuş. O bölümde ölen başka birisi varmış ama spoiler olmasın diye söylemeyeyim.

Tamam işte pandemi sebebiyle bu sezon geçtiğimiz sezonun son bölümü gibi olmuyor mu zaten, bu durumda Beliz yerine Kıvılcım tercih edilmiş olabilir sanki mantıklı.

O bölüm dediğin hangi bölüm onu anlamadım.

Hayır bölümler karışık uyarlanıyor. Bu dizi normalde orijinal dizinin 3. sezon finali ve oradaki deprem olayını yangına çevirmişler.
Söyle gitsin zaten bölüm bitti artık
Ferman
Ama yangından mı ölüyor başka şeyden mi bilmiyorum.

Ah be ilk baştaki spo'dan sonra bakmasaydım keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bölümler tamamen birebir gidiyor sandım iyi spo yedim

İnşallah tamamen bağlı kalmazlar

Reactions: 12.Adam and Aserat