Özgürlük 5 bölüm

Ardakartal

Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
131
Puanı
65
murat Selin i öper ve ASLI Ağlayarak koşa koşa Kaçar murat
- derki dizi için der
- ASLI ise he he der ve depresyona girer
selin ise Murat la yaşadığı anı hatırlatırlar
dollunay ise ASLI ya tuzak kurar arkadaşlık numara sı yapar ve ada parka giderler Eren ise Cenk le dertleşir ve ASLI ya aşık oldugunu ona itiraf eder

Selin ise ASLI ya sarılır ve yalanlar uydurur ASLI da inanır ve yemek yerler Kerim bey ise Yanlarına oturur ve muhabbet ederler Selin tuvalete gider Kerim bey
aslı ya ben seni kızım gibi çok seviyom der ve derki sen benim için. Kızımdan özel der
Mehmet ile mine hanım ise Selin nin deliliği için kavga ederler
dolunay ise aslıyla lunaparka gider Murat dizinin öpüşme sahneleri kutamıyınca yangın taktiği denetler dizi total de 15 Ab de 7 olmuştur dizi çekimleri başlar sahne 1 çekim 1

Dolunay ile ASLI doluştuklarını förürler ve onları çekerler ve Murat dolunay ile ASLI yı takip eder dolunay ASLI yı yangın ortasında bırakır ve ASLI çığlıklar atar Selin ile Ayşen dertleşir ve dava günü gelmiştir Ayşen ile İlker ise Boşanır mine hanım ise iş odasına girer ve Mehmet bey peşinden gelir ve onu sıkıştırır ve kapıyı kiritleyip Anahtarı sokah atar ASLI bayılır dolunay ise Kaçar 5 bölüm sonu

İDARE EDER 3.BÖLÜMLE 4.BÖLÜMÜN SİLİNDİ RTÜRK Tarafından

Çok az bi gelişme var ama senaryoyu çok kısa tutmuşsun ayrıca her gün her dakika bölüm paylaşılmaz benim bildiğim , bölüm kurallarına göre hafta da 1 ya da 2 kere bölüm eklemen gerekiyor da sen uçmaya yer arıyorsun anladığım kadarıyla böyle gidersen yakında uçururlar seni