Özgü Namal: "Leyla'nın Evi'nde Oynayacağım"

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı'nın (İKSV) bu yıl 31'incisini düzenlediği İstanbul Film Festivali'ne oyuncu Özgü Namal konuşmacı olarak katıldı.

'Bir Çin Sinema Geleneği:WuXia' başlıklı bölümü anlatan oyuncu Namal, Geyşaları andıran saç modeliyle dikkat çekti.

YENİ PROJE VAR
Topuzuna taktığı iki kırmızı çubuk tokayla objektiflere gülümseyen Namal yeni projeleri olduğunu söyledi. Namal, 'Nedim Saban'ın tiyatrodan sonra televizyon için hazırladığı Leyla'nın Evi projesinde yer alacağım' dedi.

Zülfü Livaneli'nin Romanından Uyarlama
Zülfü Livaneli'nin aynı adlı romanından tiyatroya uyarlanan Leyla'nın Evi'nde Bosnalı Yalısı'nın mirasçısı Leyla Hanım'ın yalının yeni sahibi Ömer Cevheroğlu ve karısı Necla tarafından çıkarılmasıyla başlar. Leyla'nın Evi'nin en büyük özelliği ise birbirini tanımayan ve tamamen birbirinden bağımsız karakterdeki üç kişinin hayatının kesişmesidir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Umarim bu dizisiyle hayal kirikligina ugramaz. Bakalim diger oyuncular kimler olacak?

özgü namalı çok beğeniyorum.. oyunculuğu harika.. bakışları ve güzellliğiyle insanı büyüleyen bi yapısı var kendini izlettiriyor.. ben hanımın çiftliğinde çok beğenmiştim onu... tabi ikinci sezonu pek izlemedim tekrarları filan denk gelirse ama ilk sezonunda çok güzeldi o dizi... o diziden sonra koyu kırmızı gbi vasat bir diziyle karşımıza çıkmasınıda pek anlamadım.. leylanın evinin konusu gzel gbi duruyor ama bu iş sadece özgü namalla olacak bir iş değil.. yan oyuncularında çok başarılı olması lazım.. rating getiren isimler olsun bi kaç tane o bile yeter...

KV ve Hanimin Ciftligi ile cok basarili oldu ama Koyu Kirmizi ile hayal kirikligi yasadi insallah bu Sefer olur

dizi bnce kanal d de yayınlanır...

aynen benimde çok sevdiğim sanatçılardan biridir .. başarılı olacağına eminim aslında her projesi başarılı kendine has güzelliği, sesi, sempatikliği olan bodur sanatçı ..... I love you özgü namal