Özgü Namal, Koyu Kırmızı Dizisi Sürsün Diye Büyük Fedakarlığa Hazır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
Parasız oynarım dizi sürsün
İki yıl reyting rekorları kıran 'Hanımın Çiftliği'nde rol alan Özgü Namal, yeni dizisi 'Koyu Kırmızı'nın beklenen ilgiyi görmemesinin şokunu yaşıyor
'Hanımın Çiftliği' bittikten sonra dizi yapmama planını Ozan Güven'in TMC Film imzalı 'Koyu Kırmızı' projesi için bozan Namal'ın, bu kararı nedeniyle büyük pişmanlık yaşadığı öğrenildi.
Dizinin Star TV tarafından bitirilme kararı üzerine Namal'ın yapım şirketine dizi tarihine geçecek ilginç bir öneride bulunduğu da konuşuluyor. Namal'ın dizisi yayından kaldırılan oyuncular arasında gösterilmek istemediği için yapım şirketine 'Ben parasız oynamaya hazırım, yeter ki diziyi biraz daha uzatalım' dediği öne sürüldü.
Bölüm başına 35 bin TL aldığı belirtilen Namal'a proje için geçen yazdan beri çalışan Ozan Güven'in de destek verdiği ifade edildi. 'Koyu Kırmızı'nın diğer oyuncuları da projenin devam ettirilmesi karşılığında ücretlerini yarı yarıya indirmeyi kabul edeceklerini yapım şirketine iletti. Ancak diziyi 13. bölümde güzel bir finalle noktalama kararı alan kanalın bu konuda olumlu bir cevap vermediği öğrenildi.

Bu dizinin hayranlari sosyal medyada çok.. Bunun en büyük etkeni de Özgü Namal'dir..

ozgu namal ustune para verse olmaz bosuna ugrasmasın
))))))))

Stv-Trt organizasyon rezilliğinin sonucunda oyuncular da ne yapacağını bilmiyor.

Özgü Namal'ın bu hareketiyle ona olan saygım arttı, bir anlamda benim oyunculuk itibarım alacağım paradan önemlidir demiş sonuçta. Hangi oyuncu bu düşünceye sahip şimdilerde? Herkes Dizi bitse bile paramı alayım diye ilk birkaç bölümün parasını peşin alma derdinde.

koyu kırmızının devam etmesini isterim severek izlediğim bir dizi özgü namal ise çok sevdiğim bir sanatçı..

habere gelince haber büyük ihtimalle uydurma haber.... genelde maçlardan önceki futbolcuların açıklamalarına benziyor .. biz takım için herşeyi yaparız bedava oynarız gerekirse... deyip imza atmaya gelince 5 kuruş aşağıdan olmaz diyen futbolcuları hatırlattı

Son düzenleme:
doğruysa helal olsun

özgü namal seviyesini düşürdü gözümde... aman bari dizi kaliteli olsa bişey dememde dizi o kadar sıkıcı ki daha fazla devam etmesi çok anlamsız.. Valla ben hala şu hanımın çiftliğindeki bir sözü hatırlıyorum ve burada söylemek istiyorum.. özgü namal attan inip eşeğe bindi yani hanımın çiftliğinden sonra böyle bi projede yer almamalıydı...