Özgü Namal'ın Rolünü Çaylak Oyuncunun Kaptığı Haberi Temelden Asılsız!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Furkan Söğüt / ÖZEL HABER
[/B]

Avşar Film, Karadeniz komedi projesi iddialarını yalanladı!

Geçtiğimiz günlerde çeşitli medya sitelerinde Avsar Film'e ait olan bir Karadeniz komedi projesi olduğu haberleri yer aldı. Hatta dizide Özgü Namal yerine Maral Büyüksaraç'ın yer alacağı söyleniyordu.

Furkan Söğüt, bu haberin aslını öğrenmek için Avşar Film'le iletişime geçti... Avşar Film, böyle bir proje hazırlığında olmadığını ve gelecekte de böyle bir proje yapmayacaklarını bildirdi.

[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Zaten adi gecen isimlerde baska dizilerde oynayacak zaten. Ozgu Namal'da Zulfu Livaneli'nin yapimciligini ustlendigi "Leyla'nin Evi" dizisinde "Leyla" karakterine hayat verecek.

Medya siteleri nasil böyle haberler yapabiliyorlar anlamis degilim.

Zulfu Livaneli "Leyla'nin Evi" projesini iptal etmemisse Ocak ayinda ekranda yenoden gorebiliriz Ozgu Namal'i.

Ne zaman ekrana gelecegini biliyormusun ?

Cok yakinda bir kanalda basliyoruz diye ustu kapali bir twit aldim Nedim Sabandan. En gec Ocakta kesin gibi gorunuyor. Eylul pek sanmiyorum belki kasim. Kanal icin de ben onceden soylendigi gibi Star Tv de ekrana gelecegini hic sanmiyorum cunku Starin butun projeleri basina carsaf carsaf servis ediliyor. Bu projenin laflari kesildigine gore bence Starda degil. Basinda haber olup da kanali belirtilmeyen dizi projeleri kesin Starda degil bana kalirsa. Bu dizi de muhtemelen Show Tv de baslayacak ama benimki sadece tahmin.

Gerçekten yapım şirketlerini arayıp soruyormusunuz? Aradiysanız size sormuyorlar mı "Hangi medya grubundansınız?" vs. Halktan kimseye neden doğru duzgun cevap verilsin ki? Örneğin yolda gördüğünüz bi ünlüye yeni proje var mı gibi sorular sorduğunuzda hep evet cevabı alırsınız.Yani bana yapılan görüşmelerde verilen cevaplar hep yalan gibi gelir.Yanliş anlaşılmasın yapılan habere birşey dediğim yok sadece genel görüş bildirisi yaptım...Tamm-mamm

Ben baska bir sitede TV Özel Haber arastirmacilik görevini üstleniyorum ayrica TV yazariyim.

Ben aradigimda görev aldigim kurumun adini veriyorlar ve yetkili kisiye baglaniyorum ve sorularimi soruyorum.

- - - Ekleme - - -

Yaklasik 1 yil önce dizinin TVEN'de yayinlanacagi söyleniyordu..

https://fav10.net/f498/ozgu-namalin-yeni-dizisi-belli-oldu-leylanin-evi-86044/?langid=3

Ben daha yeni twitlestim dedigi bu Nedim Saban herkese cevap yazar mutlaka sen istiyorsan kurumun adini ver Tiyatro Kareye sor.Kanali soylerler belki.

Ben daha yeni twitlestim dedigi bu Nedim Saban herkese cevap yazar mutlaka sen istiyorsan kurumun adini ver Tiyatro Kareye sor.Kanali soylerler belki.

Benim görev aldigim kurum'da Nedim Saban da görev aliyor. Ama kendisiyle henüz iletisime geçme firsatim olmadi.

Benim görev aldigim kurum'da Nedim Saban da görev aliyor. Ama kendisiyle henüz iletisime geçme firsatim olmadi.

Biliyorum kurumu, haberlesince yazarsin guzel haber olur ama artik ben Tven dolayisiyla Starda olmadigina eminim bence Show cikacak kanal, bakalim.

- - - Ekleme - - -

Biliyorum kurumu, haberlesince yazarsin guzel haber olur ama artik ben Tven dolayisiyla Starda olmadigina eminim bence Show cikacak kanal, bakalim.

Iletisime geçmeye çalisacagim.

Bir gelisme olursa bildiririm.