Selena dizisinde Selin, Leyla, Nazlı ve Kıvılcım'ın okudukları, Zuhal Topal'ın canlandırdığı Fitnat Korkmaz karakterinin sahibi olduğu okul.
Mezun olunca çalışmak istediğim okul.
Başlığı ilk farklı okudumSelena dizisinde Selin, Leyla, Nazlı ve Kıvılcım'ın okudukları, Zuhal Topal'ın canlandırdığı Fitnat Korkmaz karakterinin sahibi olduğu okul.
Ekli dosyayı görüntüle 58716
Selena dizisinde Selin, Leyla, Nazlı ve Kıvılcım'ın okudukları, Zuhal Topal'ın canlandırdığı Fitnat Korkmaz karakterinin sahibi olduğu okul.
Şuana kadar açılmış olan en tuhaf konu bu olabilir.
Burak hocamız da Türkçe öğretmeniydi bu arada @xBUGRAx unutma.Derste boş boş edebiyat yapıyordu.
Sonra okulun adı değişmişti ama, Fitnat diziden ayrılmıştı. Aşiretin biri almıştı okulu .ss
Allah korusun Fitnat dizide Burak Hoca'ya aşık olmuştu o da Türkçe öğretmeniydi.
cevap yazıyordum abim geldi Fitnatmı kaldı çoktan emekli olmuştur o belki bu okulda hayatının aşkını bulursun
Aman ecünnülerden uzak dur bana fotosunu göster ben ecünnümü değilmi sana söylerimEcünnü doludur orası hayır gelmez kızlarından @Çiğdem-
Ecünnü doludur orası hayır gelmez kızlarından @Çiğdem-
Hahah harikaSelena dizisinde Selin, Leyla, Nazlı ve Kıvılcım'ın okudukları, Zuhal Topal'ın canlandırdığı Fitnat Korkmaz karakterinin sahibi olduğu okul.
Atatürk büstü yok. Zuhal'den ne beklenir ki..Selena dizisinde Selin, Leyla, Nazlı ve Kıvılcım'ın okudukları, Zuhal Topal'ın canlandırdığı Fitnat Korkmaz karakterinin sahibi olduğu okul.
Atatürk büstü yok. Zuhal'den ne beklenir ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?