ÖZEL ARAŞTIRMA---Dizilerde Kaliteyi Ne Zaman Kaybettik?

vadi süreyi uzattıkça kalitesi arttı diğer diziler bizi bağlamaz
demekki neymiş herşeyin ilkini biz yaparız diğerleri anca peşimizden gelir
konuda tersini söylemiyorum ilk osman sınav yapmıştır nedeni de kalite değil bir istanbul masalını geçmektir
kendi ağzıyla itiraf ediyor adam

biz ilkleri ve rekorları kırmaya devam ediyoruz edecez hay maşallah

biz ilkleri ve rekorları kırmaya devam ediyoruz edecez hay maşallah
böyle hataları da xemrexxx düzeltecek
neyse nasıl dizi reytingi yükseltilir osman sınav iyi ders vermiş zamanında acuna bile pabucunu ters giydirir adam

böyle hataları da xemrexxx düzeltecek
neyse nasıl dizi reytingi yükseltilir osman sınav iyi ders vermiş zamanında acuna bile pabucunu ters giydirir adam
vadi özetle yükselmemiş ki zaten özet falan ortada ykoken 20 leri geçmiş neden bahsediyon ki

vadi özetle yükselmemiş ki zaten özet falan ortada ykoken 20 leri geçmiş neden bahsediyon ki
ben demiyom osman sınav diyor özeti bir istanbul masalını geçmek için çıkarttık diyor

ama bence her iki grupta da liderliği aldıktan 3 hafta sonra özet çıkarttıklarına göre tüm sebep para

ben demiyom osman sınav diyor özeti bir istanbul masalını geçmek için çıkarttık diyor

ama bence her iki grupta da liderliği aldıktan 3 hafta sonra özet çıkarttıklarına göre tüm sebep para
ee bu işler böyle kimse babasının hayrına iş yapmıyo parayı veren düdüğü çalar boşuna mı bir gecede 67.5 milyon dolar reklam hasılatı yaptırmış vadi
boşuna mı sanal reklamları çıkartmış boşuna mı sanal reklam rekorunun sahibi
hey yavrum hey

ben de hep onu söylerim adam para için devam ettirmiş
vadi deli yürek reytinglerine ulaşamayınca türlü yollar denemiş

Osman Sınav'ı sanırım hiç sevmeyeceğim Türk dizi sektörünü bu hale getirmesinden ötürü. Para hırsına sektörün bu hale gelmesine neden oldu.

Osman Sınav'ı sanırım hiç sevmeyeceğim Türk dizi sektörünü bu hale getirmesinden ötürü. Para hırsına sektörün bu hale gelmesine neden oldu.
diğer dizilerde vadinin peşinden gelmeselermiş napalım

valla vadi ilerledikçe kalitesi tavan yapmıştı uzadıkça mükemmelliği artmıştı adamlar işi biliyo

diğer dizilerde vadinin peşinden gelmeselermiş napalım

valla vadi ilerledikçe kalitesi tavan yapmıştı uzadıkça mükemmelliği artmıştı adamlar işi biliyo
Para güzel şey tabii para için her şey yapılır.
O zamandan yasak konulsa buralara gelmezdi iş ama artık çok geç.