Özcan Deniz'in Yeni Dizisinin İsmi ve Kanalı Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Başarılı oyuncu Özcan Deniz'in yeni dizisinin ismi ve kanalı belli oldu!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstleneceği dizinin ismi "İstanbullu Gelin" olarak belirlendi. Kadın başrol oyuncusu henüz netleşmeyen dizi en geç Ocak ayında Star TV'de ekrana gelecek.

"İstanbullu Gelin" Ocak ayında Star'da!

Kaynak: Ranini.tv

Star Tv yeni sezona iyi hazırlanıyor, bekliyoruz bakalım. :D

Bu arada kadın başrol oyuncusu sürpriz bir isim olabilir, Özgü Namal ya da Ece Uslu olabilir.

bu adamın asmalı konak dışındaki tüm dizilerini çöp sepetine atın gitsin ayol :F ahh ne günlerdi bir yandan asmalı konak bir yandan berivan :T

benim son 10 yılda aksiyona yönelmemin sebebi artık eskisi gibi dram dizileri yapılmıyor 90lı yıllrın o harika dizilerini ayıralım 2000-2008 yılları arası ne dram dizileri yapıldı bu ülkede ama son 9 yıldır eser bile yok artık :F @xemrexxx

bu adamın asmalı konak dışındaki tüm dizilerini çöp sepetine atın gitsin ayol :F ahh ne günlerdi bir yandan asmalı konak bir yandan berivan :T

benim son 10 yılda aksiyona yönelmemin sebebi artık eskisi gibi dram dizileri yapılmıyor 90lı yıllrın o harika dizilerini ayıralım 2000-2008 yılları arası ne dram dizileri yapıldı bu ülkede ama son 9 yıldır eser bile yok artık :F @xemrexxx
Dram arıyorsan seni Kanal D'ye bekliyoruz. :Z

Haksizlik etme. Ben Özcan denizin tutmayip erken final yapan dizisini hatirlamiyorum.
Asmali konaki hic izlemedim. o zamanlarda turk kanallarimiz yoktu. kucuk ibo dizimde yarim kalmisti bu yuzden :)
asmali konakin tekrari verilse bakarim. bu aralar show tv ve kanal d kanalindaki dizilerin tekrarina bakiyorum tv2 ve show maxtan.

Istanbullu Gelin Karagülde Ebruydu. Yine bir karagül geliyor. Sadece isim farklı:F

Haksizlik etme. Ben Özcan denizin tutmayip erken final yapan dizisini hatirlamiyorum.
Asmali konaki hic izlemedim. o zamanlarda turk kanallarimiz yoktu. kucuk ibo dizimde yarim kalmisti bu yuzden :)
asmali konakin tekrari verilse bakarim. bu aralar show tv ve kanal d kanalindaki dizilerin tekrarina bakiyorum tv2 ve show maxtan.
benim sevdiğim izlediğim başka dizisi olmadı vlla cnm :F Asmalı Konak efsane bir yapımdı özelliikle Özcan takip eden bririsinin mutlaka izlemesi gereken bir dizi youtubeden izle mutlaka izle yani :A :A :A