Özcan Deniz'den Yeni Dizi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710

Hürriyet Gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu bugün köşe yazısında dizileri ve yeni projeleri yazdı.Yeni dizilerden bir tanesi de Show Tv eski genel müdürü Saner Ayar'ın yapacağı dizi bu yeni dizide Özcan Deniz yer alacak.Özcan Deniz'in partneri ise Belçim Bilgin olacak.Dizi için Show Tv ile anlaşılmak üzere

Karagül'e napmaya geliyor ?
Gene mi ölecek

Doğru karar vermiş Özcan.

20 bölüm yer alacakmış zaten daha ne olsun zaten karakter diziye uygun değil pek...

Türkan Şoray da var o halde bu dizide?

Karagül'e napmaya geliyor ?
Gene mi ölecek
Evet, zaten mezarı da o yüzden hazırlamışlar resmen. Gerçekten sektör başarısız yapımcılarla kaynıyor ya, en çok bu üzücü. Bir tanesi de sadece cebini düşünmeden iş yapsa...

Saner Ayar dizi sektöründe bakalım nasıl bir yol izleyecek. TV sektöründe çok başarılı değildi maalesef...

Saner Ayar dizi sektöründe bakalım nasıl bir yol izleyecek. TV sektöründe çok başarılı değildi maalesef...
Haluk Şirin'le birlikte Atv'ye yarışma yapmışlardı tutmamıştı.İsmini hatırlayamadım Gözde Kansu'nun dekolteden kovulduğu program.

Haluk Şirin'le birlikte Atv'ye yarışma yapmışlardı tutmamıştı.İsmini hatırlayamadım Gözde Kansu'nun dekolteden kovulduğu program.
Ay o Caner Erdem.
Saner Ayar daha önce uzun yıllar Show TV'nin genel yayın yönetmeniydi. atv ve TNT'de kısa süreli olarak çalıştı ama fazla uzun sürmedi ayrılması. Zaten gittiği kanalı batırdı hep. Show TV'yi batırıp gitti, TNT'yi öyle. atv'ye de bir zararı dokunmuştur.

Umarım dizi sektöründe öyle şeyler yaşatmaz kanallara ki kanalların buna müsaade edeceğini sanmıyorum.

Caner Erdem iç yapımlardan sorumluydu galiba dizi konusunda ona söz düşmez herhalde Genel Müdür Haluk Şirin ve yayın yönetmeni Saner Ayar yapmıyormuydu bu projeleri veya onaylıyordu diyelim.

Şimdi ikisi hala birlikte çalışmıyorlarmı Haluk Şirin Caner Erdem'lemi çalışıyor.

Haluk Şirin ve Caner Erdem beraber çalışıyor ama Saner Ayarla iş birliği içerisinde değiller.