Özcan Deniz'den Çok Sert Özgecan Mesajı

ABAY_06

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
18,150
Puanı
1,060
Özcan Deniz ölümüy'le Türkiye'yi yasa boğan Özgecan için ıngstram hesabından çok sert bir mesaj yayınladı​

İşte o açıklama:​

"Gazete okumayan,kitap okumayan,sinema ve tiyatroya gitmeyen,ekonomik kriz yasadigini soyleyip kazancini alkol,sigara,bar,pavyon gibi yerlere harcayan,iş begenmeyen,kotu giyinen,kotu konusan,bakimsiz,isinde beceriksiz,zeki degil ama kurnaz olan,dunya gorusu,genel kulturu bulunmayan,gelismeye ve ogrenmeye kapali,yasadigi dini bili okuyarak degil ordan burdan dinleyerek yasayan,eli s*k*n'de,agzi kufur'de,kadin gordugunde gozu donen,hic yoksa erkek arkadasinin k*cina hesapta saka yollu espri yapan,durusu bozuk,dumenden saygili,her yeri zarar ziyan"adam"larla dolu bu ulke..bisey yapmalarina gerek yok.varliklari şiddet.."

@OzaN bence alkışlama işareti de getirilmeli foruma. Bu duruma yapabileceğim yoru bu çünkü.
ALKIŞ... Gerçekten çok iyi konuşmuş.

Ulen iyi hoş konuşuyorsunuz da laf olmuyor olmuyor birde bunu anlayın benim icratim işe yaramaz siz ve sizin gibi insanlar bu ülkenin aydınlarısınız bu konuda bir şey yapılacaksa siz öncü olmalısınız. Çıkın gerekli kurumlarla görüşün ama yok ancak işleri bozulunca giderler yazık lan yazık aradan kaç gün geçmiş kalkıp açıklama yapıyor dediğim gibi bu ülkenin aydınları siz, yazarlar, gazeteciler ancak sizler bir şey yaptırabilirsiniz ve de yapın yoksa bu olayın yarın olmayacağının garantisini kimse veremez.

öyle yazıyorsun ama,yazmakla çizmekle olmaz,sen değilmiydin bu ülkeyi bu cinatyetleri meşruraştıran zihniyetin elini öpen,davetlerine katılan,önce adam ol,sonra konuş...
bu zihniyetleri seninde desteklediğin bu hükümet getirdi...

[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji120] [emoji120] [emoji120] @yigit_00 tapatalkta var bunlar normalde yokmu 😱

Çok yerinde konuşmuş alkışliyorum [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]

[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji120] [emoji120] [emoji120] @yigit_00 tapatalkta var bunlar normalde yokmu 😱

Çok yerinde konuşmuş alkışliyorum [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]
Normalde yok :( Tapatalk kullanmıyorum :(

[emoji122]
Senin yaptığında yazdığı şekilde yaptım ama :)

sert konuşmak gerekiyor tv programlarında canlı yayınlarda o şerefsizlere yorumcular küfürlü konuşmaktan çekinmiyorlar çünkü rtük ceza falan veremez burdada ben şerefsizlere adıyla seslenmekten çekinmiyorum çnükü uyarı bile gelse büyük olay olur bu ortamda kisme kimseye bu şerefsizlere haddini bildirdiği için tek kelime bile söz söyleyemez bu dünyada kadın akrabası olmayan hiçbir canlı yok kız kardeşiniz ablanız yoksa akrabanızda illaki kadınlar vardır kuzenleriniz teyzeleriniz hiçbiri yokada annesi olmayan yoktur
oyüzden hep birlikte el ele verip bu hayvanlara haddini bildirmemiz gerekiyor
bunlara çanak tutan nihat gibi şerefsizlere zaten fırsat vermiceğimizi gösterdik tepki koyan tüm türk halkına ve tüm forum üyelerine ilgileri tepkileri için çok teşşekür ediyorum
özcan denizede teşekkürler :bhr::bhr::bhr: