Özcan Deniz, Venedik'i Tarlabaşı'na Benzetti

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Özcan Deniz son filmi Araf'ın katıldığı film festivali için Venedik'e gidince aklı başından uçtu. Ünlü oyuncu, romantizmin başkentini Tarlabaşı'na benzetti
Son dönemde pek çok film festivalinde boy gösteren Özcan Deniz son olarak Araf filminde oynadı. Yeşim Ustaoğlu'nun yönettiği filmde Mahur adlı bir kamyon şoförünü canlandıran Özcan Deniz, iki hafta önce bu filmin de yer aldığı Venedik Film Festivali'ne katıldı. Venedik'te bol bol fotoğraf çekti, çektirdi.
Ekiple birlikte gittikleri Venedik'i, yemeklerini ve tarihi dokusunu çok beğendiğini söyleyen Deniz, katıdığı gondol gezisinde çektiği fotoğrafları ve yorumlarını dün sosyal paylaşım sitesi Instagram'da paylaştı.
ENTERESAN BİR BENZETME
Venedik fotoğraflarına yaptığı yorumlar ise ünlü şarkıcıyı komik duruma düşürdü. Deniz "Venedik, bizim Tarlabaşı'nın su basmış hali.
Ama bakılmış ve korunmuş hali tabii ki.
Huzur ve romantizm de ekstrası..." diye yazınca sosyal medyada günün konusu ünlü şarkıcının bu enteresan benzetmesi oldu.
SOSYAL MEDYADA ÖZCAN DENİZ'E SÖYLENENLER
Bu vizyon harcanmamalı. National Geographic'e program yapsın
Hakikaten bazı şeyler zorlamayla olmuyor, valla bak.
Hahahah Özcan Deniz gözümden yaş getirdi.
Manhattan'ı görse "Hormonlu Maslak" mı diyecek acaba
İlginç çok ilginç!
Özcan deniz Venedik ten ne anlar ki !!!
Özcan deniz'i gece saat 3 sularında Tarlabaşı'nda yürüyüşe davet ediyorum..
San Marco Meydanı neresi oluyor peki?
Tarlabaşı'nda gondol mu varmış...
Özcan Deniz hangi kafada acaba?
Bence Özcan Deniz çok haklı...

darksaal post: 1439434' Alıntı:
Düzelttim o esnada linkini verdiğim konunun aynısını da kilitliyormuşumdur muhtemelen.
Linkler karışmış.

dün kimler online kısmına bakarken misafirlerden biri o konudaydı bende girdim öyle gördüm