Özcan Deniz Mahsun Kırmızıgül'ü Çok Kızdırdı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Iki yönetmen Mahsun Kirmizigül ve Özcan Deniz çok eskiden beri küslerdi birbirine. Ancak bu küslük 2007 yilinda sona ermisti. Hatta Özcan Deniz, Mahsun Kirmizigül'e övgü dolu mesajlar da göndermisti. Kirmizigül de Fahriye Evcen ve Özcan Deniz'in basrol oynadigi "Evim Sensin" filminin galasina gitmisti.

Ancak Özcan Deniz'in Twitter'da bir takipçisi "Mahsun'dan daha iyi yönetmensin" tweet'ini atti. Özcan Deniz de bu tweeti 100 bin'i asan takipçilerle paylasti.

Basarili yönetmen Mahsun Kirmizigül'ün de yakin çevresine Görüyor musunuz adamın yaptığını? Hiç beklemezdim, çok ayıp' dedigi iddialar arasinda.

Moderatörün son düzenlenenleri:
kesinlikle bir mahsun etmez. tamamen cakma bir projeydi ve gittigime de cok cok pisman oldugum bir filmdir evim sensin. her sahnesini onceden oldugu gibi filmin sonunuda tahmin etmek cok zor degildi zaten. cunku bu filmi daha once de izlemistim. (mert fırat-acelya yilhan beni unutma filmi) . bunun oncesinde de bir kore versiyonu varmıs ama beni unutma kesinlikle daha farklı bir yapımdı. mahsun kırmızı gul amerikalara gidip hoolywood yıldızlarıyla film cekmis bir insan. yaptıklarını tartısmaya gerek bile yok diye dusunuyorum.zaten her gecen gun kendini gelistirmeye devam ediyor ve herseyden once artık herseyini yonetmenlige vermis bir insan. ozcan deniz cok ayıp etmis. adam senin filminin galasına bile gelmisse sende boyle seylere biraz dikkat ediceksin. sabah sabah ayar oldum simdi :D

Özcan Deniz çok ayıp etmiş gerçekten.

Yönetmenlik açısından Mahsun Kırmızıgül tabii ki çok daha iyi. Karşılaştırılması bile yanlış. Özcan Deniz klasik duygusala bağlayan romantik film çekerken Mahsun Kırmızıgül çok farklı konularda çok büyük başarılar kazanan işlere imza attı...

İkisini de sevmem ama hakkını vermek lazım ki en azından Mahsun gidip filmleri birebir kopyalamıyor Ö. Deniz'in yaptıgı gibi.