Özcan Deniz, Dizi Tarifesinde Fiyat Kırdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Reyting korkusuyla indirime gitti
Uzun süredir dizilerden uzak duran Özcan Deniz, ekrana geri döndü.

Daha önce oynadığı dizilerin reyting kurbanı olmasıyla yeni bir projede yer almak istemeyen oyuncu fiyatını 40 binden 20 bin liraya düşürdü.
Rol aldığı dizilerin üst üste yayından kaldırılmasıyla sinema sektörüne yönelen Özcan Deniz, küçük ekrana geri döndü. Yeni bir projede oynayarak risk almak istemeyen oyuncu çareyi bölüm başına aldığı fiyatı kırmakta buldu.

RİSKE GİRMEDİ
Büyük ilgi gören 'Osmanlı Kıyam' dizisinde yerli Robin Hood rolüne bürünen Deniz daha önceleri başrolünü paylaştığı dizilerden bölüm başına 40 bin lira isterken şimdi oynadığı diziden 20 bin lira alıyor.

Sanatçının yakın çevresine, "Artık reyting şoku yaşamak istemiyorum. Yeni bir diziyle yeniden gündeme gelmek yerine var olan tutmuş bir dizide yer almak istedim. Denenmiş ve başarılı bir işin içinde yer almak bana daha doğru geldi" dediği öğrenildi. Deniz iki yıl önce 'Aşk Yakar' ve Samanyolu dizileriyle beklenilen başarıyı yakalayamamış ve ekranlara veda etmişti.

bu adama 20 değil bin lira bile fazla oyuncu değil zorlamaya kasmaya gerek yok şarkıcılığa devam etsin ..

20 Bin mi ?
O 20 Bini Bana Ver O Ata Binmem Saygısızlık Olmasın Diye Üstümde Taşırım
' Ahmet Kural '

Bence baska bir dizide oynamaliydi..