Özcan Deniz: "Baklavalarımı Göstereceğim"

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061

Şu sıralar İstanbullu Gelin'de Aslı Enver ile kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Özcan Deniz Medyaradar'a yaptığı açıklamalarla gündem oldu!

Özcan Deniz, “Oynadığınız diziyi bırakır mısınız?” sorusunu “Şartları güzel, yerimde olsan sen de bırakmazdın” diyerek yanıtladı. Oyuncu, “Vücudunuz çok güzel, sizi üstsüz görecek miyiz?” diye soran hayranına ise, “Geçtiğimiz yazın kilolarını veremedim. 1-2 yıl sonra çekeceğim projede baklavalarımı göstereceğim” cevabını verdi.

Ayrıca oynadığı bir film için de pişmanlığını dile getirerek ‘Keloğlan Kara Prense Karşı’ diye bir filmim var, Allah belamı verseydi de yapmasaydım kıvamında bir projeydi” dedi.

80 katlı Beypazarı baklavası mı yapacak 2 yılda.
@mrt-06

Keloğlan Kara Prense Karşı'yı sinemada izlemiştim ben.

@mrt-06 nın da aklı fikri adamların baklavalarında, açtığı konuya bak yine
Sonra da benim üzerime oynuyorsunuz diyor
@Doğu @Çiğdem-

ay yazık be adam 50 yaşında meme yapıp kendini tom cruise zannedecek

ay hep sapık @Çiğdem- lerin etkisi kenan da fatihte 19 yaşında gözükmek için meme yapıp durmuş

@mrt-06 nın da aklı fikri adamların baklavalarında, açtığı konuya bak yine
Sonra da benim üzerime oynuyorsunuz diyor
@Doğu @Çiğdem-

Parlak Takımı kadrosuna Özcan Deniz'i de katmış bulunmakta, git gide güçleniyoruz vallahi.
@Çiğdem- @Ahmed @Thequeer @MasacRE- @YıldırıM @vadikızı @DarkLegenD @mrt-06
adam kendi baklava olmuş ayoll

Senin de her durumda aklına ben geliyorum tamam aklından hiç çıkmıyorum da biz de insanız canım
haha

Hadi ordan niçin geldiğini iyi biliyorsun
Biraz özele giriyor diye açıklamıyayım ama senin bir ara bi çaban vardı ya işte o geldi aklıma

haha

Hadi ordan niçin geldiğini iyi biliyorsun
Biraz özele giriyor diye açıklamıyayım ama senin bir ara bi çaban vardı ya işte o geldi aklıma
Yoo bilmiyorum
O çabalar bir zamanlar sevdiğim kadın içindi şimdi sen sıradan bir insansın