Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin 46.Bölümüne Övgü Mesajları Yağıyor

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
22
Puanı
260
Şu an Türkiye'nin en çok takip edilen dizi sitelerinde Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin 46. bölümüne övgü mesajları yağıyor... Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu bölümüyle reytingini biraz daha yükseltmiş olabilir, bunu ifade etmek istiyorum.

Gerçekten uzun süredir halkın beğenisini kaybeden dizi, bu bölümüyle büyük beğeni kazandı.

Bence de en iyi ÖBGZ bölümlerinden biriydi...

Örnek mesajlar:

Bu bölüm gerçekten çok güzeldi eski ÖBGZ döndü sanırım, Osman-Cemile olsun, Berrin-Ahmet olsun Mete olsun ve tabi ki yine damgayı vuran AS olsun bayıldım gerçekten, Caroline Soner'e Aylin'in peşindeki adamları söyleyerek güven kazanmaya çalışacak sanırım ama hala Ali de aklı ne işi var Sonerle, kimden neyin intikamını alacaksın Caroline kendine gel! Sen de sonunda Mesude gibi zarar değil istemeden yarar sağlayacaksın bu ikiliye gibi geliyor bana hayırlısı.. Caro- Soner olayı 5 bölüme biter, ben Caro-Kenan ikilsini bekliyorum açıkçası daha mantıklı ve anlamlı olur...AS sahnelerini anlatmaya gerek yok tabi ki ama o bakışlar, Aylin'in gözlerini çekmesi, Soner'in yarım kalan boğazında düğümlenen sözcükler off ki ne offf ..Soner'in Aylin'in yatağında uyuyacağını daha fragmanı görünce hayal etmiştim ama ben yastıkları koklar diye düşünmüştüm neyse bu da iyiydi
img-grin.gif
Şimdi sıra Murat da, hazır Soner pişmalık kıvamına gelmişken Aylin'e karşı, şimdi de Murat'ın gerçek yüzünü görsün de iyice Aylinci olsun ama bu sefer Aylin bütün köprüleri yıktı kolay kolay affetmez Soner'i gibi geliyor bana hele Caro ortalığı karıştırırsa yandı Soner çünkü Aylin şuan Soner'in aşkına da inanmıyor profili çizmiş durumda bence, aferin Aylin böyle devam bir de boşanma davası açtır Hakan eniştene hadi göreyim seni ablan da olur farketmez sen yeter ki aç davayı...

İşte budur

Benim izlemek istediğim ÖBGZK budur

Saçma kısımları yok muydu? Elbette vardı

Ama bölümün geneli sahiden güzeldi

Bir ayrılık sahnesi bu kadar güzel olabilir mi?

Allahım..ağlamaktan içim dışıma çıktı

Aslanım Aylin...süpersin
good.gif
good.gif
good.gif

Ve fondaki şarkı

Büyük usta Ayten Alpman'dan üzgünüm seni kırdığım için
img-in_love.gif
img-in_love.gif
img-in_love.gif

evet, bende çok üzgünüm

ama olsun...böyle üzülelim...yeter ki bildiğimiz, tanıdığımız Aylin'i izleyelim