Öyle Bir Geçer Zaman Ki'deki hata !

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
810
Sabah gazetesi televizyon eleşitrmeni Yüksel Aytuğ'un köşe yazısında değindiği hata, Küçük Osman'ın oynadığı flash gordon isimli oyuncağın o yıllarda henüz ülkemizde bulunmadığıydı.

Oyuncaklar konusunda uzman isimlerden Sunay Akın ise, " "Flash Gordon'ın oyuncağı 1930'larda ABD'de yapıldı. Ama görüntüdeki replikası Türkiye'de ancak 2000 yılında üretildi" diyerek bu hatayı onayladı.

oylebirgecerzamanki_osmanoyuncak.jpg

Millet neleri izliyor. :) Bir mantık hatası daha var, açıklayayım;

Süleyman Cemilleri bırakırken Mete ön koltuktaydı. Annesi ''Mete sen İnci Hoca'nın yanına git.'' deyince Mete gitti, ön koltuk boşaldı. Herkes arkada. Kimse Mete inince öne geçmedi. Ama diğer karede Aylin'i ön koltukta gördük. Ne o öyle, arabadan çıkmadan arkadan ön koltuğa bu denli görgüsüz bir geçiş mi yaptı?

Burasinin neresinde hata var? Aylin zaten önde oturuyordu Mete'nin yaninda yani ortada oturuyordu, Mete arabadan ciktiginda Aylin Mete'nin yerinde oturdu..

Burasinin neresinde hata var? Aylin zaten önde oturuyordu Mete'nin yaninda yani ortada oturuyordu, Mete arabadan ciktiginda Aylin Mete'nin yerinde oturdu..

Aylin de onlarla beraber arka koltukta değil miydi? Gördüğüm ve tekrar izlediğim kadarıyla öyle. Bölümü inceleyeceğim.

Kusura bakma öndeymiş. İzlerken yanımdaki arkadaşa da söyledim. O da bana ''Zaten oradaydı.'' dedi ama ben nedense farklı görmüşüm. :)