Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Neferet

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
18
Puanı
259
İlginç bir şekilde benden geçer not almış dizidir.Hiçbir şeyi olmasa da oyunculuklar hatrına izlenebilitesi oldukça fazla.

Kanal D'nin üzerinde çok fazla çalıştığı, çok yatırım yaptığı, şimdiden 14.bölümünün senaryosunu hazırladığı çok güvendiği iddialı dizi.
Biraz baktım gerçekten kaliteli gözüküyor. Yarınki reytingleri merakla bekliyorum. Birinci olamaması çok büyük hayal kırıklığı yaratır Kanal D'de...

Sayısız çakma-çıkma dizi arasından sertçe sivrilmesini temenni ediyorum.

Diziyi dün izledim hosuma gitti. Dizideki geçen zaman ve yapımı bence gayet başarılı. Anlattığı hikaye ise o zamanlarda yaşanan olaylar ve belli bir dönemi anlatıyor. Bu dönem ise bu aralarda gündem de olan bir dönem ...

Adını bu şekilde koyup Erkin baba şarkısını kullanmamak olur muydu hiç ? Biraz özgün olun ya

Reklamını DreamTürk'te gördüm ! Oha yani :D
NTV Spor alt yazı geçerse şaşırmayın :D
Tekrarları ısrarla yayınlanmaya devam ediyor. 10'a yakın tekrarı verilmiştir sanırım.

iyi ki bir güzel dizi dedik.hemen tepemize çıkardılar... xK

İzlemeyen tek ben kaldım sanırım. Bana da zorla izlettirir Kanal D :D

Not: Şu an Kanal D'ye baktım. Fatmagül'ün Suçu Ne de yok. Öyle Bir Geçer Zaman Ki de yok. Hayretler içindeyim :D

öyle bir geçer zaman ki

70 bölümdür süren başlarda izlediğim ama sonra iyice saçmalayan tadında bıraksınlar dediğim dizi