Öyle Bir Geçer Zaman Ki Sosyal Medyanın 1 Numaralı Gündemi Oldu !

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16
Puanı
260
Sosyal Medyanın 1 Numaralı Gündemi Oldu

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dün gece de sosyal medyanın 1 numaralı gündemi oldu.

281220111205370776095_2.jpg

Kanal D'nin iki sezondur milyonları ekran başına kilitleyen dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dün gece bir kez daha sosyal medyaya damgasını vurdu.

Kanal D'nin ekrana geldiği ilk günden bu yana Türkiye'yi ekran başına kilitleyen dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' sosyal medyada dün gece en çok konuşulan konu oldu.

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümü sırasında 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' ve 'Aylin' ' trending topic' oldular.

Murat'ın intiharından sonra Soner'in evlenmekten vaz geçmesi Aylin'i yıktı. Aylin'in ruh hali ve hareketleri herkesi korkuttu.

Bu bölümün şarkıları da çok büyük ilgi gördü. Özellikle, Nilüfer'in, 'Son Arzum' şarkısı çaldığı anda, twitter'da şarkı üzerine yoğnu yorumlar oldu.

Ahmet ve Berrin de dün akşam sosyal medyanın çok konuşulanları arasındaydı.
Genel yorumlar ise; bu bölümün çok yüksek bir bölüm olduğu ve sinema filmi kalitesinde çekildiği yönündeydi.

İşte, "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" ile ilgili dün geceki bölümle ilgili yorumlardan bazıları!

ziba aghili 27.12.2011 23:01: KanalD ve dizi biter.super bir bulum sinema keyfi tadındaydı tebrikler kanald tebrikler öbgzk

Zeynep Naz Arıkan 27.12.2011 23:04: Oyle Bir Gecer Zaman Ki..O kadar agladim ki gozlerim sisti, ne muthis ne gercek, hayattan bir bolum bugunku. Gerci hep..

reyhansolmaz 27.12.2011 21:57: Oyle bir gecer zamanki sen bu hafta nasil bomba bi bolum olmussun !

Edayazgic 27.12.2011 21:56: Su an oyle bir gecer zaman ki de calan sarki cok guzel adini bilen var mii

Deniz Bayrak 27.12.2011 21:54: Aylin guldu. Soner agladi Ben agladim. Oyle bi dongu icindeyiz suan.

Bade Iscil: Tuylerim suan ki sahneyle diken diken oldu cok guzel olmus tebrikler Oyle bir gecer zaman ki!hepgül

özdemiroğlu: Yaslaniyorum galiba. Oyle bir gecer zamanki'de Soner ve Aylin'in askina agla agla. Tukendim. Asklarida vururlar.

Burde Aslan: Oyle bir gecer zaman ki bu gece muhhteeeseeemmm... Aylin ve soner beni mahfettiniz yaa :(

Sosyal medyada yine birinci / Kanal D Haber

Son düzenleme:
Dün geceki twitter yorumlarından bazıları konuya eklenmiştir.

Sirf bu konu sayesinde uye oldum, gercekten dunku bolum harikaydi... Aglaya aglaya gozlerim sisti gercekten harikaydı aylin ve soner sarkilar gercekten muhteşemdi iki haftadır super bolumler...

iyi forumlar herkese

Ben dün akşamki Öyle Bir Geçer Zaman Ki pek beğenmedim. Önceki bölümlere göre vasattı bence :)

Sirf bu konu sayesinde uye oldum, gercekten dunku bolum harikaydi... Aglaya aglaya gozlerim sisti gercekten harikaydı aylin ve soner sarkilar gercekten muhteşemdi iki haftadır super bolumler...

iyi forumlar herkese

Hoşgedin, ÖBGZ ile ilgili yorumlarını hep bekleriz.