'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' Final Tarihi Ertelendi

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
41,532
Puanı
1,060
5BaGJdB63vcCjjB0y5yf4KgS.jpg

Daha önce 18 Haziran 2013 salı akşamı final yapacağı duyrulan 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin final tarihi ertelendi.

11 Haziran 2013 akşamı Altın Kelebek ödül töreni düzenlenecek ve tören Kanal D'de yayınlanacak.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki böylece bir hafta geç bitecek ve 25 Haziran 2013 Salı akşamı muhteşem final bölümüyle ekrana gelecek.

Işte Altın Kelebek ödül töreni'nin tanıtım fragmanları;

Moderatörün son düzenlenenleri:
İlker Ayrık ve Esra Erol birlikte sunsaydı harika olurdu :)

Dizi hayranları için üzücü bir haber ki özellikle @yakup09 için.Gerçi üzücü mü desem,sevindirici mi desem bilemedim şimdi.

Dizi hayranları için üzücü bir haber ki özellikle @yakup09 için.Gerçi üzücü mü desem,sevindirici mi desem bilemedim şimdi.
Bende tam bilemedim seviniyim mi üzüliyim mi diye.. Haziranın sonuna kadar öbgzk mi izliyebilicem ama diğer türlü , hem bi hafta öbgzksiz geçircem hem de final bölümü haziranın sonuna kalıcağı için reytinglerde yükseliş kazanmayabilir :(

1 hafta daha gec bitmesi bence iyi olmadi. 18 Haziran iyi bir tarihti.

Valla bende de kafa karışıklığı var ama ben yine de Öbgzk'yi haziranın sonuna kadar göreceğim için sevinçliyim.
İlker Ayrık iyi seçim.:D

İlker Ayrık çok iyi bir seçim olmuş, izleyeceğim ödül törenini. :)

ÖBGZK finalini de izleyeceğim. :)

Geçen sene sunucular sayesinde biraz da ödül töreni vasat geçti, bu sene iLker Ayrık eğlenceli sunabilir.

ÖBGZK için 1 hafta geç final yapması dezavantaj bence...

Bakabilirim belki ödül törenine ama adaletli bir dağılım olacağını yine düşünmüyorum ben, sonuçta Doğan Grubu'na ait bir tören ve herkes kendi insifiyatini düşünür haliyle... :)

Ovv İlker adamım sunacakmış ama Salı günü İlker Ayrığında kadrosunda yer aldığı Seksenler dizisine bakacağım.İlker kendisiyle yarışacak Salı günü