Öyle Bir Geçer Zaman Ki Efsane Oldu Mu?

Önüne gelen Efsane oluyor ya.. hay allahim.. Kurtlar Vadisi gibi Efsaneyi görünce, tabiki herkez olmak ister..

Olayın Kurtlar Vadisine bağlanacağını yalnızca ben tahmin etmedim herhalde.

Suyun faydaları diye konu açsalar En güzel su Kurtlar Vadisinde diye yorumlar gelir.

Kesinlikle oldu! Hafızalarda efsane diye yerini çoktan bile aldı.
Bazıları düştü falan diyoda, bu dizi en yüksek tempoda başladı yayın hayatına. Zaten o temponun da hakkını verdi ve 27 lere kadar çıktı. 2. Sezon konsepti farklılaştı, biraz daha oturmuş bi aile dramını izledik haliylede düştü ve bu çok normal çünkü senaryo temposu düştü, dizi nasıl yükselsin?

Açık ve net efsaneler arasında yerini almış bulunmakta..

İlk sezon gerçekten çok iyiydi. Çoğu kişi gibi ben de izliyodum. Ama 3 sezon boyunca böyle devam etseydi olabilirdi. 2.Sezonda bozulduğu için, 3.Sezonda toparlanmaya çalışsa da pek başaramadığı için cevabım hayır

- - - Ekleme - - -

Çekemiyorlar işte.

- - - Ekleme - - -

Bak çekemediğini gösterdi yine beğenmedi.

Dislike ı sadece hak eden mesaja veririm. Tüme varım asla 100% doğru değildir.

Neticede cevabın yine hayır çıktı. İstersen tümdengelim olsun.

Evet ilk sezon bölümleri mükemmeldi.Bir çok önemli karakterini kaybetmesine rağmen yoluna devam etti ve Efsane oldu bence

+1

Ama güzel olması gerekiyor. 1. sezondna sonra bozdu. 2. sezon iyiydi. Ama 3. sezon senaryo da çok kötüydü bence.

Perşembe sayfalarına yazarsınız niye vadiyi izlemeden eleştiriyosunuz diye hem de gelmiş buraya izlemediğin bi sezonu değerlendiriyosun.. Eğer gerçekten izlemiş olsaydın bu sezonu bu cümleyi inan kurmazdın..