Öyle Bir Geçer Zaman Ki Efsane Oldu Mu?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,058
Puanı
1,061
23 reytingi geçebilmiş ender dizilerden biri.aslında reyting ortalamasına bakarsak Muhteşem Yüzyıl"dan çok daha iyi bir durumda.Ama Vadiyle kıyaslanamaz tabii ve 18 haziranda final yapıyor
peki bu dizi efsane ola bildi mi?

hayır efsane diziler zamanla yükselen dizilerdir bu dizi başladığı sezondan beri büyük hızla düştü böyle efsane mi olur

2. sezonun sonunda final yapsaydı kesinlikle "Evet" derdim fakat 3. sezon çekildi ve ben hayır diyorum.

Bir Dizi'nin efsane olmasi icin reytingleri illa ki cok yüksek olmasi gerekmiyor.

Hayır olmadı benim gözümde ve çevremdekilerin gözünde de

3 sezonu ne kadar eksiklikler olsa da genede güzeldi.İlk iki sezonu çok güzeldi tabi ki de.Özellikle ilk 2 sezonda çok dokunaklı karakterler vardı.Ali kaptan gibi Aylin gibi Osman gibi ve İnci Hoca gibi.Hafızalardan uzun süre silinmeyecek sahnelere imza attılar.Bence oldu.

hayır efsane diziler zamanla yükselen dizilerdir bu dizi başladığı sezondan beri büyük hızla düştü böyle efsane mi olur

Vadinin de zamanla düşüşleri oldu bu sezon yükseldi. Efsane olmuyor mu o zaman?

Evet, bence efsane oldu Öyle Bir Geçer Zaman Ki

İlk sezon ki temposu ve senaryosuyla oldu bence.

Vadinin de zamanla düşüşleri oldu bu sezon yükseldi. Efsane olmuyor mu o zaman?

Evet, bence efsane oldu Öyle Bir Geçer Zaman Ki

daha ilk sezon biter bitmez düştü bu dizi kurtlar vadisi 97 bölümlük efsanevi eski vadi her sezon tavan yaparak yükseldi kurtlar vadisi pusu da her sezon yükseldi başladığında bilip bilmeden konuşmayalım dizi daha 1 sezon olmuş hemen düşüşe geçti vadi 8.yılında düşüşe geçmişti şimdi yine tavan efsaneleri ayıramıyosun

Kesinlik efsane mefsane olmadı .Bu kadar hızla düşen bir dizi efsane mefsane olamaz .

aynen jet hızıyla düştü ne efsanesi efsanelere hakarettir bu

kesinlikle oldu senaryoyu bozmandan-uzatmadan zamanında final yapıyor,diziyi hatırlayacak çok iyi bir kitle de yarattı

Kesinlikle efsane oldu. Dramayı başarıyla insanların içine aşılayabilen bir diziydi ve bence bu bir dizinin efsane olması için yeter de artar bile. Düşüş yaşayabilir bu gayet normal efsane sıfatıyla dolaşıp da şuan eski reytinglerini mumla arayan dizilerde var.