Öyle Bir Geçer Zaman Ki Dizisindeki Tezatlıkları Tespit Etti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
[h=2]Dizide bir canavar ortada dolaşıyor.[/h]

Daha sempatik bir canavar bekliyoruz
Öyle Bir Geçer Zaman kide (Kanal D) gözle görülmeyen bir canavar varmış gibi hissediyorum. Biliyorsunuz; ülkemizin iki önemli canavarı vardır. Biri enflasyon (sanırım vefat etti) diğeri de trafik canavarı... Bu saydıklarımdan ikincisi yetmişli yılların başında belli ki İstanbul sokaklarında fırtına gibi esiyormuş. Dizide art arda gelen trafik kazalarının başka bir açıklaması yok bana göre... Bir uğursuzluk bulutu çöreklenmiş ahalinin üstüne her hafta birer ikişer sağanak atıyor. Kimsenin öldüğü filan yok ama bu sağanaklar adamı süründürüyor... Bir de sevgili okur; dizide arabalar şoförü olmadan da hareket edebiliyor. Mesela Mete?nin minibüsü aynı sahnede iki ayrı yerde olabiliyor... Şu trafik canavarını diziden çıkarıp yerine Shrek ya da Tazmanya Canavarı gibi bir şey koyarsalar kırk yılda bir oynayan ve izleyen ahalisinin yüzü güler en azından. Haksız mıyım?

Mesut Yar - Posta

oylebirgecer_tanitim.jpg

ve bu Dizi türkiye de reyting rekorlari kiriyor anlamak mümkün degil. Tabiki bu tip hatalari yapan tek Dizi ÖBGZK degil ama bu dizide cok basitlik var mesela dizinin icinde kullanilan melodiler cok kötü, bazi oyuncular berbat oynuyorlar ve son olarak Dizi cok yavas ilerliyor.