Öyle Bir Geçer Zaman Ki Dizisi Oyunculara Zarar Vermeye Başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde senaryonun tıkandığını ve bu durumun oyunculara zarar verdiğini yazdı.
Aytuğ, "Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin oyuncuları için de benzer bir tehlike baş gösterdi. İstisnasız hepsi de muhteşem oynuyorlar. Ama senaryo tıkandı. Sürekli başa sarmaktan, ha bire karakter değiştirmekten oyuncular da yorgun düştü" diyor.
İşte Aytuğ'un yazısından önemli bölümler:
Ayrıca bu dizi yüzünden kariyerlerini daha da parlatacakları yeni projeleri ıskalıyorlar. Örneğin, Aylin'i oynayan Farah Zeynep Abdullah... Onun için bu sütunlarda "Keşke ölse de bir başka dizinin başrolünde izlesek" diye yazdığımı hatırlıyorum. Keza, Mete Horozoğlu da öyle...
Ayça Bingöl ve Erkan Petekkaya için de aynı rahatsızlık verici durum söz konusu olmalı. Ve sezon sonuna doğru, bu dizide oyuncuların yaprak gibi döküleceğini tahmin ediyorum.

Yüksel Aytuğ bence fazla abartmış. Piyasada şu an bu oyuncuları mutlu edecek çok daha iyi bir dizi mi var ki ayrılsınlar ? Yeni yapacakları işlerde tutup-tutmama sorunu olacak, riskli durumlar...

Ben senaryo harici kimsenin isteyerek ayrılacağını sanmıyorum.