Öyle Bir Geçer Zaman Ki 63.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910
[h=1]Öyle Bir Geçer Zaman Ki 63.Bölüm Fragmanı[/h]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Mete'nin cezaevi sahnelerini ilgiyle izlemeye hazırım. Bakalım girebilecek mi hapse ? :)

heycanı hep yüksekte tutmak için senaryonun anasını ağlatıyorlar:) mantık senaryoya uğramıyor, yerlerde sürünüyor:)

Ben mantığı çok fazla umursamayacağım da aksiyonu da göremiyoruz pek, hep konuşma hep konuşma, son bölümlerde hiç zevk alamadım. :(

Ben mantığı çok fazla umursamayacağım da aksiyonu da göremiyoruz pek, hep konuşma hep konuşma, son bölümlerde hiç zevk alamadım. :(

mantık önemli değilmi!! mesela filmde mete uçak kazası geçiriyor tesadüfen nihalin evine düşüyor uçak , ne şanssa mete uçaktan kurtulup nihali alyor bir zepline binip kaçıyorlar, bunu göre ali kaptan cumhurbaşkanını arayıp zeplini düşürmelerini istiyor askeri helikopterler zepline ateş açtığında yanlışlıkla bombalardan biri cemilenin evine düşüyor:)

mesela yukarda yazdıklarım bayağı heyecanlı bir sahne olabilirdi:) madem mantık aramıyoruz:)

O derece büyük hatalar olduğunu söyleyemeyiz sanırım ÖBGZ'de. :) Senaryo-hikayeler beni çok rahatsız etmiyor, ben sadece olayların yavaş akmasından şikayetçiyim. :(