Öyle Bir Geçer Zaman Ki 107. Bölüm Fragmanı !

yakup09

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
25 Kasım 2011
Mesajlar
20,823
Reaksiyon puanı
5,651
Puanı
1,049
Konum
İstanbul
12 Eylül İhtİlalİ yaşanıyor!


12 Eylül ihtilali gerçekleşiyor ve ülke zor günlerden geçiyor.


Mete hapishaneden kaçmıştır ancak, izini kimse bulamaz. Arif ev Cemile bu işin arkasında Tuğrul’un olduğunu tahmin ederler ancak, ondan da ses seda çıkmamaktadır. Filiz’in ani ölümü ise, Bahar’ı bir karar almaya iter. Bunu Deniz’e yazarak anlatmayı tercih eden Bahar, ona bir mektup bırakır. Cemile, Mete’yi, Berrin doğumu, Hakan, Ahmet’in vurulmasından aklanmayı, Soner ve Deniz, Bahar’ın dönüşünü beklerken zaman aşımı yaşanır. 12 Eylül ihtilali olmuş ve ülke zor günlerden geçmektedir. Mete’den hiçbir haber alınmazken Ayça’nın evliliği aceleye getirilir. Fakat Osman bu evliliği engellemenin bir yolunu bulur. Berrin’in ise oğlu doğmuştur. Kocasını hala çok özleyen Berrin, oğluna onun adını verir. Uzun süre izini kaybettiren Bahar, sessiz sedasız geri döner. Soner’i unuttuğunu söyleyen Bahar, Deniz’i ise çok özlemektedir. Ve büyük bir tesadüf, görevli olduğu doğum günü partisinde yaşanır. Mesude’nin kocası İbo’ya ise talih kuşu konar. Piyango zengini olan İbo’nun hayatı beklenmedik bir şekilde değişir. Sonunda Tuğrul ortaya çıkar. Tahminler doğrudur, Mete’nin kaçışı onun tezgahıdır. Cemile’yi ispatı için Mete ile konuşturur ve oğlunun hayatına karşılık iğrenç teklifini yeniler. Mete ile konuşan Cemile, onu kurtarmak için jandarmaya gider. Fakat bu işlerin iyice karışmasına neden olur. Hakan ise adını temize çıkartmak için harekete geçer.


Öyle Bir Geçer Zaman Ki 107. Bölüm Özeti ve Fragmanı.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

emreemreu

Süper Mod.
Katılım
10 Şubat 2011
Mesajlar
29,854
Reaksiyon puanı
6,292
Puanı
1,060
Konum
Türkiye
Zaman çok hızlı akıyor. 9 ay içinde Tuğrul'dan daha farklı şeyler beklerdim. 9 ay boyunca aynı tehditi yapması anlamsız bence. Mete'nin hali harapdır bence. Filiz'in ölmesine sevindim, hiç sevmiyordum o kadını.
 

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Katılım
2 Nisan 2011
Mesajlar
8,075
Reaksiyon puanı
20
Puanı
259
Konum
Ankara
İyi oldu bu, durgunluk vardı 2-3 haftadır böylece sona yaklaşırken son bir toparlanma yaşar.
 

yakup09

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
25 Kasım 2011
Mesajlar
20,823
Reaksiyon puanı
5,651
Puanı
1,049
Konum
İstanbul
Fragman harika! Çok etkileyici.. Sonunda darbe geldi, meteye neler olmuş öyle.. Harika bölüm yarın bu saatlerde bizlerle olacak.