Öteki Taraf Filminin Fragmanı Yayınlandı!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,290
Puanı
1,061
oteki-taraf-filminin-ilk-teaser-afisi,gokBs5sSYUaaJV_135I4ww.jpg

Özcan Deniz'in yeni filmi Öteki Taraf'ın fragmanı yayınlandı!

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve Meryem Uzerli'nin paylaştığı filmin yapımcılığını Avşar-DNZ Film üstleniyor. Yakışıklı oyuncunun yazıp yönettiği Öteki Taraf, gerilim-korku-aşk üçgenini fantastik bir şekilde izleyiciler ile buluşturacak.

Öteki Taraf; hikayesi, kurgusu ve film boyunca düşmeyen tansiyonu ile 8 Aralık 2017’de vizyona girecek.

İşte Fragman;

Filmin senaryosu baya değişmiş.
Normalde Aslı ve Meryem karakterleri orjinal filmde önceden hiç tanışıyor ve Aslının karakteri Özcanın karakterini terk edip de Ozcan depresyona girince Meryem in devreye girmesi lazım.
Bir de Meryemi öldürecek galiba fragmandan anlaşıldığı kadariyla. Orjinal de de böyle bir şey yok.
Ya bu filmin uyarlanmasini istemiyordum aslında ama şimdi kararsız kaldım. Yani senaryo baya değişmiş ve anlayamadım ne olduğunu. Bu da izlettirilebilir bir hal almış.

Filmin senaryosu baya değişmiş.
Normalde Aslı ve Meryem karakterleri orjinal filmde önceden hiç tanışıyor ve Aslının karakteri Özcanın karakterini terk edip de Ozcan depresyona girince Meryem in devreye girmesi lazım.
Bir de Meryemi öldürecek galiba fragmandan anlaşıldığı kadariyla. Orjinal de de böyle bir şey yok.
Ya bu filmin uyarlanmasini istemiyordum aslında ama şimdi kararsız kaldım. Yani senaryo baya değişmiş ve anlayamadım ne olduğunu. Bu da izlettirilebilir bir hal almış.

Hangi filmden uyarlamış ki bu film