"Örümcek Adam 3" Pazartesi Kanal D'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
65,148
Puanı
1,060
Bu sezon Pazartesi gününe koyduğu yapımlardan bir türlü istediği sonuçları alamayan Kanal D, yine filmlere sarıldı. Pazartesi gününü doldurmak için geçen hafta "GDO Karakedi" filmini yayınlayan kanal, bu hafta "Örümcek Adam 3" filmini yayınlayacak.

2007 yılında vizyona giren ve baş rollerini Tobey Maguire ve Kirsten Dunst'ın paylaştığı "Örümcek Adam 3" 24 Mart Pazartesi saat 20:00'da Kanal D'de!

hvSkM5hjdB8V0zpvH4Yyj3aB.jpg

Kanal D'nin Recep'i. :X Iyi gider bence, izlemeye çalışırım..

Yazın Star TV'yi iyi idare etmişti. Şimdide Kanal D'yi iyi idare eder. Keşke en başından seri olarak verseydi.

çok seviyorum bu seriyi ama en beğenmediğim serisi 3 yanı bu olandı 1.filmide iyiydi fakat 2.filmine bayılmıştım :love1::love1: tobey braktı malesef örümcek adamı :T
inanılmaz örümcek adam oalrak yeni seri başladı andrew karşımıza çıktı örümcek adam olarak iyi bir oyuncu ama tobeyin yerini dolduramaz yinede inanılmaz örümcek adam çizgi romana daha uyumluydu daha çok beğendim :oley: 25 nisanda 2.filmi çıkıcak vizyona sinemaya gitmeyi düşünüyorum umarım iyi olur :Z:Z:Z

Dizinin her zaman ki durumu.+2ün altında kalıyor.:ADeniz'lik bir durum yok.:A
Einstei'lık yapmış gibi olacağım ama 4'ten yüksek alan 4'ten düşük alanı geçer normal.:A
Yine de ben Deniz'e gönderme yaptın diye algıladım. :A BBS'yi bu konuya niye katasın yoksa? :A