'Örümcek Adam 2' Bu Akşam Star TV'de!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
ozelhaber.gif

0VCo9Ni284RUMc51UOFl26Bj.jpg

Baş rollerinde ; Tobey Maguire , Kristen Dunst , James Franco ,Dylan Baker ve Alfred Molina gibi başarılı isimleri yer aldığı , Sam Raimi'nin yönetmen koltuğunda oturduğu 2004 ABD yapımı film Örümcek Adam 2 bu akşam Star TV'de.

Filmde üniversiteye başlayan Peter'in hem sırrını saklama çabası hemde düşmanlarına karşı verdiği mücadele anlatılmaktadır.

Örümcek Adam 2 bu akşam 20:00'da Star TV'de.

YASAL UYARI: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber, sadece FavoriForumum.net'e link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalananlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.

İlk filmi onlarca kez izlememe rağmen 2. filmi hiç izlemedim, sadece Tv'de 1-2 sahnesini görmüşümdür. :):)

Yine izleyeceğimi düşünmüyorum. :)

Zirvede yer alir. Zaten 1-16 Temmuz arasi en cok izlenen yabanci film Örümcek Adam oldu.

çocuklarduymasın post: 1376361' Alıntı:
Hayır en heyecanlısı 3.bölüm.
Dizi zirvede yer alır

- - - Ekleme - - -

İnşallah haftaya 3 ü yayınlarlar reytinglerde uçar

pardon ben 4 le karıstırdım dogru 3 siyah geliyor 4ü daha dün izledim 3D tvde ama 3d sahnesi okadar azdıkı sasırmıstım 3 heycanlı ewt haftaya 3 ü sonrada tvde ilk kez 4 ü versinler seri kapansın :)

zirve kesin 5 reyting bekliyorum eğer iyi gidip zirvede yer alırsa ki alır 3 ve 4ü de yayınlarlar kesin :)

Μαнoni post: 1376477' Alıntı:
pardon ben 4 le karıstırdım dogru 3 siyah geliyor 4ü daha dün izledim 3D tvde ama 3d sahnesi okadar azdıkı sasırmıstım 3 heycanlı ewt haftaya 3 ü sonrada tvde ilk kez 4 ü versinler seri kapansın :)
3 manyak ya kum adamla ve venom ile savaşıyor.4 ün kasedini aldım ama daha izlemedim.Sonra da İnşallah Demir Adam 1 ile 2 yi yayınlarlar