Ön Yargı 2.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,355
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Atacan Müdür şu çapulcuları durduramadın kemal komiserim şimdide maçka Parkına çadır kurdular her yer çadır olacak sıcak denizlere inmeden durdurmanız lazım gerekirse hepsini öldürün sürece karşı çıkanlar yaşamıcak başkan Yakup'un emri
hemen taşeronlarımızı yolluyorum üstlerine Taşeron çalışan çocuklardan ve inşaat şirketinden alınan taşeron işçiler ve çocuklar Parkı yıkıp Yakupa özel şato yapacaklarmış
bakanı cumhurbaşkanı arar
mAKAM aRABAMI YIKAMAYA VERDİM TOZU geldi sadece geriye yani sadece benim değil bütün herkesinki çalınmış

Çankaya köşkündede soygunlar durdurak bilmiyor Polis hiçbişeye yetişemiyor hatta kazara silahlı çatışmanın içinde bulurlar kendilerini ve can Amir önemli iki komiserin cenazesi sırasında Çiğdeme bakar bunu hemen ekibini bulsun ve HALK okuluna yazılsın
Selim müdür ne olamaz bu imkansız
Enis başkomiser bunu kabul etmiyorum ozaman onlara tuzak kuracağız terörsitler gelmiş okula bomba koymuş ama şom ağızlılık yapar Çiğdem okula geldiğinde bomba görür ve imha eder ve oklavayla silahı indirir ve Melih Amir adamı tutuklar.

Çiğdemin bulaşması kardeşini tehlikeye atar kardeşinin altında bomba vardır ve o bomba için hiç zaman yoktur Çiğdem eve girer kardeşini kurtarır bombayı balkona atar patlar eğilirler ve ikiside kurtulur Çiğdem Alper EnveR onlarla gurur duyar bakan Yıldırımda gurur duyar ama bu müdürü sinirlendirir.
Çiğdem ve ekibine işkence yapan müdürü ama bir gün kaşıkçı elması çalınır topkapı sarayındaki ve muhafızlar turistler kaşıkçıe elmasının yanında fotoğraf çektirim derken lazerin etkisi bombayı çalıştırır ve bomba patlar.
Top kapı sarayı katliamı ve maçka katliamı olarak geçen iki durum sadece hiç bişey bulamayan Melih Amir ve Adnan komiser hiç bişey bulamazlar amao Polis okulunun çöp torbasına atmışlar çöpçüler görünce bağırır. İnsan kemiği buldum imdat
Çiğdem olayı araştırmak üzere görevlendirilir bakan Yıldırım tarafından.
kemal komiser çöpçüler bulmuş ama inceledikleri ekip beceriksiz hiç bişey bulamazlar bulmaya yaklaşırlarsalar hepsini havaya uçururuz. Alper merak etme buluruz Azerbaycan büyük elçisi enver güveniyor bize
İki tane ikiz kardeş olan emre komiser ve fırıldak komiser şanşı 0 dır hep dövüş kavga hep odun verme birbirlerine
Ernag komiser Enveri bitirin Receple ve kadirle beraber bakan Yıldırıma Başbakan Yiğitt e cumhurbaşkanı deniz başbakan yardımdısı Harun
savcı Ömer bune böyle 😱
2.bölümün sonu

oooo bölümün yıldızıyım vlla oklavayla silahlı adamı etkisiz hale egtiriyorum kardeşimi bombadan kurtarıyorum sonra bir görevde bişielr araştırıyorum çok hosum gitti bu bölümdekı rolum:Z:Z:Z