Önümüzdeki haftanın dizi sıralaması

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,178
Puanı
1,061
Öyle bir geçer zaman ki son haftalarda düşüşte.kvp-fgsn reytingi her hafta değişiyor.muhteşem yüzyıl ve yalan dünya ab de çok iyi gidiyorar sizce haftaya totalde ve ab de ilk 5 nasıl olur?

Total

1. ÖBGZK
2. FGSN
3. KVP
4. MY
5. Arka Sokaklar

AB

1. MY
2. ÖBGZK
3. Yalan Dünya
4. FGSN
5. KVP

TOTAL

1. Fatmagülün Sucu Ne
2. Öyle Bir Gecer Zaman Ki
3. Muhtesem Yüzyil
4. Adini Feriha Koydum
5. Arka Sokaklar

A/B

1. Muhtesem Yüzyil
2. Öyle Bir Gecer Zaman Ki
3. Yalan Dünya
4. Fatmagülün Sucu Ne
5. Adini Feriha Koydum

kvp yi unutmuşun
öbgz her 2 grupta da 3.lüğe düşmeli artık

Emrex hakli bence fks14 gönlünden geceni yazmis cünkü bu hafta bjk maci olmasina ragmen afk vadi yi iki grubtada kil payi gecti ama bu hafta Mac yok bence vadi rahat iki grubtada ilk 5 de olacaktir

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin bu hafta çok fazla reklamı yapılıyor. Kanal D'yi ne zaman açsam Öyle Bir Geçer Zaman Ki fragmanı. Bu hafta toparlanabilir... Kurtlar Vadisi Pusu da toparlanır bu hafta.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin bu hafta çok fazla reklamı yapılıyor. Kanal D'yi ne zaman açsam Öyle Bir Geçer Zaman Ki fragmanı. Bu hafta toparlanabilir... Kurtlar Vadisi Pusu da toparlanır bu hafta.

1.sezondan eser yok düşmeye devam eder ya da aynı kalır seneye ali kaptan falan ayrılınca ilk 5 e anca girer

1.sezondan eser yok düşmeye devam eder ya da aynı kalır seneye ali kaptan falan ayrılınca ilk 5 e anca girer

Seneye Ali Kaptan gitmiyor, sadece Osman ayrılıyor, yerine büyümüş hali geliyor.

Ben bu haftadan farklı olacağını pek sanmıyorum sıralamanın ama KVP her şekilde biraz yükselir.

Seneye Ali Kaptan gitmiyor, sadece Osman ayrılıyor, yerine büyümüş hali geliyor.

Ben bu haftadan farklı olacağını pek sanmıyorum sıralamanın ama KVP her şekilde biraz yükselir.

öbgz kaybedicek gibi her iki grubu da

total
1.öbgz
2.my
3.fgsn
4.kvp
5.arka sokaklar

a/b
1.my
2.öbdz
3.yalan dünya
4.fgsn
5.kvp

Emrex hakli bence fks14 gönlünden geceni yazmis cünkü bu hafta bjk maci olmasina ragmen afk vadi yi iki grubtada kil payi gecti ama bu hafta Mac yok bence vadi rahat iki grubtada ilk 5 de olacaktir

Bu benim düsüncem. Her yerde Kurtlar Vadisi Pusu adini vermek zorunda degilim bence. Ama yine basarili reytingler alacaktir Kurtlar Vadisi Pusu.