Ne olmasıni isterdin?Ömer diye dizi ismi mi olur? Değiştirsinler bir zahmet.
Ne olmasıni isterdin?Ömer diye dizi ismi mi olur? Değiştirsinler bir zahmet.
Senin hayatını dizi yapsalar direktFırtına gibi esiyorum valla @xemrexxx önce Yakamoz dizisi şimdi Ömer dizisi. Yapımcılar potansiyelimi görmüş.
Ömer dışında herhangi bir şey.Ne olmasıni isterdin?
Senin hayatını dizi yapsalar direkt
Ömer diye dizi ismi mi olur? Değiştirsinler bir zahmet.
Düşünsene, 'Dizi izliyor musun?' diye soru sorana 'Evet, Ömer'i izliyorum' demek tuhaf olmaz mı?
Düşünsene, 'Dizi izliyor musun?' diye soru sorana 'Evet, Ömer'i izliyorum' demek tuhaf olmaz mı?
En iyisi televizyona hiç bulaşmamak. Şimdi bu dizi tutmasa yayından kalkacak, tutsa da en geç 15 bölüm sonra cıvatacak.Yani, öyle düşünürsek Yalı Çapkınını izliyorum demek daha vahim olabilir.
Fragman çıktı ona bak istersen.Ömer diye dizi ismi mi olur? Değiştirsinler bir zahmet.
Gerek yok, izlemeyeceğim. Hem kadroda Gökçe Bahadır varmış zaten.Fragman çıktı ona bak istersen.
So whatGerek yok, izlemeyeceğim. Hem kadroda Gökçe Bahadır varmış zaten.
Daha geçen gün dizinin tekrarlarını izledim ve 'Ne lanet kadındı ya, az bile yapmışım' dedim.So whatHala Oya Toksöz sendromundayım deme sakın.
Daha geçen gün dizinin tekrarlarını izledim ve 'Ne lanet kadındı ya, az bile yapmışım' dedim.
Fragmanın ezan sesiyle başlaması bir yana Selahattin Paşalı'nın Gökçe'nin küçük kardeşi gibi durması, ne alaka dedirtti. Bunalr partner olmayacak değil mi?
Evet ya , Barış Falay role eğreti durmuş.Fragmanın ezan sesiyle başlaması bir yana Selahattin Paşalı'nın Gökçe'nin küçük kardeşi gibi durması, ne alaka dedirtti. Bunalr partner olmayacak değil mi?
Birde Barış Falay'ı o haliyle pek ciddiye alamadım.
Dizi zaten adamın kendinden yaşça büyük bir kadına aşık olmasını konu alıyor yani PARTNERİ.Fragmanın ezan sesiyle başlaması bir yana Selahattin Paşalı'nın Gökçe'nin küçük kardeşi gibi durması, ne alaka dedirtti. Bunalr partner olmayacak değil mi?
Birde Barış Falay'ı o haliyle pek ciddiye alamadım.
Neyse ki bu saçmalığa prim vermeyecek kadar akıllısın.Dizi zaten adamın kendinden yaşça büyük bir kadına aşık olmasını konu alıyor yani PARTNERİ.
Benim de ilk aklıma Kerpeten geldi zaten. Barış Falay'ı tekrar öyle bir rolde izleyemedik gitti maalesef.Evet ya , Barış Falay role eğreti durmuş.
Nerde ezeldeki Kerpeten Ali, nerede bu rol ?
Yoo izleyeceğim ilk bölümü.Neyse ki bu saçmalığa prim vermeyecek kadar akıllısın.
Benim de ilk aklıma Kerpeten geldi zaten. Barış Falay'ı öyle bir rolde izleyemedik gitti maalesef.
Ben yayınlandığı dönem Arka Sokaklar ile çalıştigı için tv de seyredemedim.Ama efsane diziydi.Sonradan özet ve you dan bakardım.Neyse ki bu saçmalığa prim vermeyecek kadar akıllısın.
Benim de ilk aklıma Kerpeten geldi zaten. Barış Falay'ı öyle bir rolde izleyemedik gitti maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?